Gość peter19854 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Witam was klubowicze mam mały problem pożyczyłem autko i siostra zrobiła wgniecenia o krawężnik dotyczy to 2 drzwi prawych tak 6 cm od dolnego rantu drzwi ,drzwi są przeciągnięte po całości i druga sprawa wgnieciona tylna klapa w miejscu rejestracji(to już moja zasługa) czy wiecie kto solidnie będzie mógł to naprawić najlepiej woj. war-maz. okolice Olsztyna w sumie są 3 elementy do roboty p.s jaka była by cena za naprawę tego
Cuber Opublikowano 6 Czerwca 2008 Opublikowano 6 Czerwca 2008 co do ceny to wszytsko jest zaleze jakiego rodzaju masz te wgniecenia ale mniej wiecej trzeba liczyć ok 300-400 zł za element ( bo najprawdopodobniej będzie trzeba malować ) przynajmniej takie ceny są w Kraku
jocker01 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Opublikowano 8 Czerwca 2008 czesc, na forum jakis czas temu byl pokazany filmik w ktorym bez uzycia mlotka wyciagano wgniecenia i sladu nie bylo potrzebne rzeczy to spray z co2, ktory spowoduje powstania szronu na powierzchi wgniecenia, a potem ogrzac to suszarka, wowczas wgniecenie wyskakuje samo i nic nie widac. Mozna tego dokonac tylko na gladkich powierzchniach, na miejscach laczen i mocnych zagiec niestety sie to nie uda, poniewaz opory matalu podczas ogrzewania nie beda wystarczajo silne aby wyprostowac sie na zagnieceniu badz laczeniu. Mam nadzieje ze ta informacjia Ci sie przyda. Pozdrawiam Jocker01 ps, poszukaj w warsztacie tam byl filmik, jak nie znajdziesz to napisz.
Gość peter19854 Opublikowano 12 Czerwca 2008 Opublikowano 12 Czerwca 2008 na klapie od baraznika nie ma zalaman blachy ale na prawych drzwiach jest ostro bylem sie pytac ile za dwa dzwi i klape drzwi do szpachlowania lekko i malowac ,szpec powiedzial mi ze dzwi beda alowane do listew za wszystko 1000zl moze 900zl :)dodam fotki jak w sobote odbiore furmane bo musze przerejestrowac bo mam drugie audi tez a4 avant i 97 rok
czaja77 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Opublikowano 15 Czerwca 2008 witam zajedz do warsztatu fiołek szczesne 17b tel 509492008 gosci spoko robili mi vectre super efekt!!! [br]Dopisany: 15 Czerwiec 2008, 19:21 _________________________________________________a tak z innego toematu ile pali ci twoja audica???
Gość peter19854 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 juz znalazlem i w sobote bede mial z powrotem autko a pali no 1150km za 450zl oblecialem no miasto powyzej lekko 10 trasa z 8 moze 7
Rekomendowane odpowiedzi