pala Opublikowano 5 Października 2012 Opublikowano 5 Października 2012 Cześć, Mam problem, przeszukałem allegro, byłem w sklepach motoryzacyjnych, ale nigdzie nie mogę dostać króćca wody do bloku do AEB'a ;/ Chyba,że kryje się to pod inną nazwą. Wiecie może gdzie coś takiego mogę dostać? Woda mi ucieka tamtędy jak głupia...
Bromchit Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 O jaki konkretnie króciec chodzi, w którym miejscu jest przykręcany do silnika? Może chodzi Ci o ten z tyłu silnika, w którym siedzi czujnik temperatury?
wesz82 Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 Cześć,Mam problem, przeszukałem allegro, byłem w sklepach motoryzacyjnych, ale nigdzie nie mogę dostać króćca wody do bloku do AEB'a ;/ Chyba,że kryje się to pod inną nazwą. Wiecie może gdzie coś takiego mogę dostać? Woda mi ucieka tamtędy jak głupia... Napisz do kogokolwiek z klubu kto sie zajmuje sprzedażą części TOMM77 i DZIK ich mogę polecić. Króciec zmieniaj na rozgrzanym silniku co by,s nie pozrywał śrub.
pala Opublikowano 8 Października 2012 Autor Opublikowano 8 Października 2012 O jaki konkretnie króciec chodzi, w którym miejscu jest przykręcany do silnika?Może chodzi Ci o ten z tyłu silnika, w którym siedzi czujnik temperatury? http://s12.postimage.org/3wbefmxu1/tr_jnik1_8t_AEB.jpg Zdjęcie nie otwiera mi się w pełnym rozmairze, tylko minaturce. Ale dokładnie chodzi o ten króciec co napisałeś, przykręcany do silnika i w nim siedzi czujnik temp.
Magicbattle Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 no wiec on znajduje sie z tylu silnika bardzo dobrze go widac i nawet dobry jest dostep do odkrecenia mala grzechotka np
pala Opublikowano 9 Października 2012 Autor Opublikowano 9 Października 2012 To to ja wiem, tylko,że ja chce go kupić a nigdzie nie mogę.
Rekomendowane odpowiedzi