Opublikowano 6 Października 201213 l Czy ten programik sie nadaje czy lepiej zrobić jakąś korektę ? Program jest na seryjnym osprzęcie chciaż pierwszy pomiar wyszedł troche za duży jak na serie , może ktoś coś tam wcześniej dłubał bo autko jeździło nie najgorzej i turbawke było bardziej słychać . Ten dołek w ok 2000 obr podobno jest spowodowany przycinającą sie turbawką , możliwe ?? [/img] Uploaded with ImageShack.us
Opublikowano 6 Października 201213 l Ten dołek w ok 2000 obr podobno jest spowodowany przycinającą sie turbawką , możliwe ?? [/img]Uploaded with ImageShack.us Kto chipuje niesprawne auto. Glowa mnie boli od tego juz (liczy sie sztuka) a potem auta z problemami sie rodza
Opublikowano 6 Października 201213 l Autor Koleś powiedział żeby przegonić troche autko i turbawka powinna sie odmulić bo nie ma tragedii
Opublikowano 6 Października 201213 l Jakis mocno pofalowany ten wykres. ---------- Post dopisany at 14:56 ---------- Poprzedni post napisany at 14:54 ---------- Wrzuc te zdjecie jakies wieksze.
Opublikowano 6 Października 201213 l Autor Może tu będzie lepiej widać No nie idzie po prostej ale to przecięż wykres z mocy silnika który ma już swoje lata i przebieg , dziwne by było jak by leciało od linijki . Kolego DANIELOM widze że u ciebie jest podobny wynik co u mnie masz swój wykres ? Jak tak to pokaż ciekaw jestem jak u ciebie wygląda bo może u mnie jest coś nie tak
Opublikowano 6 Października 201213 l Przykładowy wykres afn po paru pomiarach. Soft bezdymny afn A4 AFN - Bartek - Ad...jpg | adrian998998 | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl
Opublikowano 6 Października 201213 l Może tu będzie lepiej widać http://imageshack.us/a/img600/6926/20121005026.th.jpg No nie idzie po prostej ale to przecięż wykres z mocy silnika który ma już swoje lata i przebieg , dziwne by było jak by leciało od linijki . Kolego DANIELOM widze że u ciebie jest podobny wynik co u mnie masz swój wykres ? Jak tak to pokaż ciekaw jestem jak u ciebie wygląda bo może u mnie jest coś nie tak masz w moim watku w podpisie
Opublikowano 7 Października 201213 l Autor Może tu będzie lepiej widać http://imageshack.us/a/img600/6926/20121005026.th.jpg No nie idzie po prostej ale to przecięż wykres z mocy silnika który ma już swoje lata i przebieg , dziwne by było jak by leciało od linijki . Kolego DANIELOM widze że u ciebie jest podobny wynik co u mnie masz swój wykres ? Jak tak to pokaż ciekaw jestem jak u ciebie wygląda bo może u mnie jest coś nie tak masz w moim watku w podpisie Kolego a ten programik robiłeś na tych 216 ? Ile dałeś z te wtryski i od czego były ??
Opublikowano 7 Października 201213 l to jest na ori gratach, po wtryskach jeszcze nie hamowane bo czeka na większe turbo
Opublikowano 7 Października 201213 l a te wtryski to od 2.5 tdi R5 ? a cos Ty , korpusy ASV i koncowki 216' Fratelli Bosio
Opublikowano 7 Października 201213 l Tu masz przykładową aukcję z alleg.. SPORTOWE Wtryski 216 FRATELLI BOSIO 1.9 TDI Tuning (2665142463) - motoAllegro
Opublikowano 18 Października 201213 l wykresik ładny i możliwy na 216, po korekcie momentu moze nie wiele podejdzie ale zmniejszy sie napewno dymienie i moc powinna byc w okolicach 140-145 koni widziałem wykresy nawet po 150-155 koni na ori turbo.
Opublikowano 18 Października 201213 l Ladny? A co z nim nie tak ?? Nagly wzrost przy 1,800 obr potem spadek po 2 tys i znow hopa przy 2,5 tys. a potem juz leci ostro w dol. Moment brzydko poprowadzony. Wrzucił bys jakies logi turbiny? ---------- Post dopisany at 23:10 ---------- Poprzedni post napisany at 23:10 ---------- wykresik ładny i możliwy na 216, po korekcie momentu moze nie wiele podejdzie ale zmniejszy sie napewno dymienie i moc powinna byc w okolicach 140-145 koni widziałem wykresy nawet po 150-155 koni na ori turbo. Gdzie tam widzisz 216?
Opublikowano 19 Października 201213 l Autor Pojeżdżę troche i podjade na korekte może uda sie ten dołek wyprostować