Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[Audi A4 B5 AFN 97r ] Co myślicie o tym wykresie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ten programik sie nadaje czy lepiej zrobić jakąś korektę ? Program jest na seryjnym osprzęcie chciaż pierwszy pomiar wyszedł troche za duży jak na serie , może ktoś coś tam wcześniej dłubał bo autko jeździło nie najgorzej i turbawke było bardziej słychać . Ten dołek w ok 2000 obr podobno jest spowodowany przycinającą sie turbawką , możliwe ?? 20121006029.jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano
Ten dołek w ok 2000 obr podobno jest spowodowany przycinającą sie turbawką , możliwe ?? 20121006029.jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us

Kto chipuje niesprawne auto. Glowa mnie boli od tego juz (liczy sie sztuka) a potem auta z problemami sie rodza

Opublikowano
  • Autor

Koleś powiedział żeby przegonić troche autko i turbawka powinna sie odmulić bo nie ma tragedii

Opublikowano

Jakis mocno pofalowany ten wykres.

---------- Post dopisany at 14:56 ---------- Poprzedni post napisany at 14:54 ----------

Wrzuc te zdjecie jakies wieksze.

Opublikowano
  • Autor

Może tu będzie lepiej widać 20121005026.th.jpg No nie idzie po prostej ale to przecięż wykres z mocy silnika który ma już swoje lata i przebieg , dziwne by było jak by leciało od linijki . Kolego DANIELOM widze że u ciebie jest podobny wynik co u mnie masz swój wykres ? Jak tak to pokaż ciekaw jestem jak u ciebie wygląda bo może u mnie jest coś nie tak

Opublikowano
Może tu będzie lepiej widać http://imageshack.us/a/img600/6926/20121005026.th.jpg No nie idzie po prostej ale to przecięż wykres z mocy silnika który ma już swoje lata i przebieg , dziwne by było jak by leciało od linijki . Kolego DANIELOM widze że u ciebie jest podobny wynik co u mnie masz swój wykres ? Jak tak to pokaż ciekaw jestem jak u ciebie wygląda bo może u mnie jest coś nie tak

masz w moim watku w podpisie

Opublikowano
  • Autor
Może tu będzie lepiej widać http://imageshack.us/a/img600/6926/20121005026.th.jpg No nie idzie po prostej ale to przecięż wykres z mocy silnika który ma już swoje lata i przebieg , dziwne by było jak by leciało od linijki . Kolego DANIELOM widze że u ciebie jest podobny wynik co u mnie masz swój wykres ? Jak tak to pokaż ciekaw jestem jak u ciebie wygląda bo może u mnie jest coś nie tak

masz w moim watku w podpisie

Kolego a ten programik robiłeś na tych 216 ? Ile dałeś z te wtryski i od czego były ??
Opublikowano

to jest na ori gratach, po wtryskach jeszcze nie hamowane bo czeka na większe turbo ;)

Opublikowano
  • Autor

a te wtryski to od 2.5 tdi R5 ?

Opublikowano
a te wtryski to od 2.5 tdi R5 ?

a cos Ty , korpusy ASV i koncowki 216' Fratelli Bosio

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wykresik ładny i możliwy na 216, po korekcie momentu moze nie wiele podejdzie ale zmniejszy sie napewno dymienie i moc powinna byc w okolicach 140-145 koni widziałem wykresy nawet po 150-155 koni na ori turbo.

Opublikowano

Ladny? :grin:

Opublikowano
  • Autor
A co z nim nie tak ??
Opublikowano
A co z nim nie tak ??

Nagly wzrost przy 1,800 obr potem spadek po 2 tys i znow hopa przy 2,5 tys. a potem juz leci ostro w dol. Moment brzydko poprowadzony. Wrzucił bys jakies logi turbiny?

---------- Post dopisany at 23:10 ---------- Poprzedni post napisany at 23:10 ----------

wykresik ładny i możliwy na 216, po korekcie momentu moze nie wiele podejdzie ale zmniejszy sie napewno dymienie i moc powinna byc w okolicach 140-145 koni widziałem wykresy nawet po 150-155 koni na ori turbo.

Gdzie tam widzisz 216?

Opublikowano
  • Autor

Pojeżdżę troche i podjade na korekte może uda sie ten dołek wyprostować