Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Moduły komfortu obsługujące fabryczny autoalarm.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, czy ktoś wie jaki moduł komfortu trzeba posiadać (dokładna lista modeli) żeby móc dołożyć sobie fabryczny autoalarm?

Jeżeli moduł to obsługuje to wystarczy chyba dokupić syrenę, czujnik położenia oraz włączniki na drzwi... Czy może potrzeba coś jeszcze ?

Dzięki

Opublikowano

A czy nie lepiej było zapytać w tym temacie http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/all-b6-b7-lista-modulow-komfortu-opisem-funkcji-114454/

Tam masz kompletny opis modułów które posiadają funkcję alarmu, a o samo podłączenie możesz zapytać autora Bartka który bardzo dużo wie na ten temat.

Opublikowano

1. Jeżeli wzrok mnie nie myli to wątek który przytoczyłeś dotyczy B6/B7. Mój dotyczy B8.

2. Nie znalazłem na forum wątku w którym byłby wymienony moduł 8K0 907 064 ... może źle szukam.

3. Jestem w miarę nowy, więc nie wiem kto się na czym zna, szczególnie w temacie B6/B7 :) A szukam info o B8.

To tyle w kwestii usprawiedliwienia nowego tematu :)

Opublikowano

Kurcze przeoczyłem że chodzi tu o B8, więc przepraszam. W takim wypadku myślę że możesz pytać o sprawy B8 Grzesia wrclaguna

Choć tematy A4 B8 się dopiero powoli rozwijają, może nie wszystko być jeszcze jasne i oczywiste :wink:

Opublikowano

Ja znam tylko z literką N :wink:

Popytaj na TrOOOOp B8 niech własciciele w miare mozliwości sprawdzą z jaką literką mają KOMFORT z alarmem .

W ETCE oczywiscie brak info :facepalm: