Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jakiś pomysł na tą fele ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja bym zostawił srebrne

Opublikowano
  • Autor

bo ja myślałem na tymi kolorami fluor :P a niechciał bym zj***ć ale może by wizualnie felge to troszke powiększyło :P

Opublikowano

Nie zapomnij wyrzucić te dziwne wynalazki z progów :facepalm: Najlepiej je spal żeby już nikt nie pomyślał o ich założeniu :facepalm:

I po co chcesz śruby malować na jakieś zielone czy co to tam... Za dużo farby masz pod ręką? :doh:

Pomaluj te środki na czarny połysk jeśli faktycznie uparłeś się na to kółko i zostaw je już w spokoju :wink:

Opublikowano
  • Autor

jednak felga będzie srebrna tylko odnowie kolorek bo moja Kobieta się tak uparła :D wiec nic z planów na czarno :P

Opublikowano

no i dobrze, że zostaje srebrna

Opublikowano
  • Autor

jak mus to mus :P

Opublikowano

z Kobietą nie ma żartów :grin:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

no tak jest :P

---------- Post dopisany 01-11-2012 at 13:29 ---------- Poprzedni post napisany 21-10-2012 at 16:54 ----------

mam pytanie malować srebnym akrylem czy zwykłym i potem jeszcze klarem ? chodzi o to czy akryl sprawdza się na felgach ?

Opublikowano

akryl sie sprawdza tylko daj sobie dobry podklad

Opublikowano
  • Autor

a czy ktoś malował tym "Felgmal"?? podobno super lakier do felg o kolorze zbliżonym do aliminium :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
jednak felga będzie srebrna tylko odnowie kolorek bo moja Kobieta się tak uparła :D wiec nic z planów na czarno :P

pantofel :whistling::grin: a Tobie jak podoba się ? wg mnie zostań przy srebrnej i zrób dobrą polerkę :wink:

Opublikowano

pantofel :whistling::grin: a Tobie jak podoba się ? wg mnie zostań przy srebrnej i zrób dobrą polerkę :wink:

Trzeba było poczekać jeszcze kilka miesięcy z odpowiedzią :doh:

Opublikowano
  • Autor

a d*pa jednak środek robie czarny , śrubki na około polerka , rant polerka i stożek w środku polerka :D mam nadzieje że będzie dobrze :D

Opublikowano
a d*pa jednak środek robie czarny , śrubki na około polerka , rant polerka i stożek w środku polerka :D mam nadzieje że będzie dobrze :D

obys nie zalowal ja pomalowalem a teraz bym wrocil do tego co bylo :whistling:

Opublikowano

obys nie zalowal ja pomalowalem a teraz bym wrocil do tego co bylo :whistling:

To nie problem :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Czemu żałował ?

---------- Post dopisany 25-12-2012 at 13:02 ---------- Poprzedni post napisany 24-12-2012 at 21:15 ----------

Panowie doradzie czy te środki felg na czarno reszta w polerce czy zostawić je srebrne i reszta w polerce bo chce zacząć malować je i nie wiem co robić dylemat jak cholera :((((

Opublikowano

zrob jak Tobie sie podoba, tak jak Ci sumienie podpowiada haha ;p jak masz pozniej czegos zalowac..

Ja bym zaczął pierw od doprowadzenia auta do stanu takiego zeby jakos wygladalo :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Sugerujesz że moje auto nie wygląda ??

Opublikowano

mialem na mysli te wynalazki na progach o ktorych tez juz ktos wyzej wspomnial :wink:

Opublikowano
  • Autor

one idą to wyjebania i wchodzą za nie z S-lina :) tylko po prostu chodzi mi czy czarna felga będzie pasować