tofik_audi Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 witam wszystkich .Ręce mi opadają problem jest taki ze mi dalej strasznie dymi bierze olej i to dużo a poza tym bierze więcej paliwa już nie mam siły już co z tym może być a wczoraj mnie laweta przywiozła jechałem i nagle obroty same poszły do odcięcia nie wiem co się stało pomocy
Rafal_1188 Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 Dokladnie, padla turbawka i olej poszedl do dolotu po czym powstal samozaplon i samochodzik spalał oliwę...
Cyrkiel Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 Ciesz się, że zgasł jak turbawka się zesrała:grin:
tofik_audi Opublikowano 11 Października 2012 Autor Opublikowano 11 Października 2012 A co jeszcze może być poza turbiną bo wymieniałem ją ostatnio a żre dalej olej i to dużo.
trepek Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 Takie objawy daje turbina. Wyjmij ją i obadaj organoleptycznie.
tofik_audi Opublikowano 11 Października 2012 Autor Opublikowano 11 Października 2012 ale turbina mi ciągnie wszystko sie otwiera tylko olej bierze tylko to turbina może powodować ? a nie pierścienie uszczelki czy cos
trepek Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 Pierścienie nie powodują samoistnego wbijania się na obroty. A na jaki kolor Ci dymi? szaro-biały?
tofik_audi Opublikowano 11 Października 2012 Autor Opublikowano 11 Października 2012 nom Szaro-biały wstawie ci filmik potem zobaczysz
Rekomendowane odpowiedzi