Opublikowano 3 Stycznia 201313 l mam problem z tylnim oświetleniem wnętrza LED te na górnej tapicerce z tyłu, obojętnie jaki model LEDów nie kupię (testowałem już 4 rodzaje), kupowałem też lepsze za około 40zł to mi odpadają od trzonków po tygodniu - dwóch użytkowania. Podejrzewam że te wnęki plastikowe w których one są zamontowane jest tam wysoka temperatura i dlatego tak się dzieje. Może ktoś polecić jakieś modele u którego to działa bez problemu?
Opublikowano 3 Stycznia 201313 l mam problem z tylnim oświetleniem wnętrza LED te na górnej tapicerce z tyłu, obojętnie jaki model LEDów nie kupię (testowałem już 4 rodzaje), kupowałem też lepsze za około 40zł to mi odpadają od trzonków po tygodniu - dwóch użytkowania.Podejrzewam że te wnęki plastikowe w których one są zamontowane jest tam wysoka temperatura i dlatego tak się dzieje. Może ktoś polecić jakieś modele u którego to działa bez problemu? ja nie mam żadnego problemu ale jak ci wypada to może daj trochę cyny na styki w żarówce ledowej żeby ciaśniej siedziało
Opublikowano 26 Sierpnia 201312 l witam mam problem poniewaz dotknolem zarowka led oswietlenia wnetrza i wywalilo mi cale oswietlenie i mam pytanie gdzie znajduje sie bezpiecznik od oswietlenia wnetrza bardzo prosze o szybka odp
Opublikowano 26 Sierpnia 201312 l Ja założyłem u siebie komplet żarówek z Can-Busem i działają ok. AUDI A4 B8 Avant - Zestaw MAX Oświetlenie wnętrza LED www.sklepledowy.pl
Opublikowano 26 Sierpnia 201312 l Sprawdz bezpiecznik od MCE 09 bo tam idą wszystkie połaczenia Brazowa duza wtyka po lewej stronie bezpiecznik 30A nr 5
Opublikowano 27 Sierpnia 201312 l witam mam pytanie co do zarowek, przy panelu przedniej podsufitki przy oswietleniu punktowym jak sa osadzone zarowki w5w pionowo czy poziomo? dzieki
Opublikowano 3 Września 20196 l Hej! Mam pytanie... Czy ktoś orientuje się co trzeba by zrobić, żeby oświetlenie nóg działało jednocześnie że światłami mijania?