Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

1.8 t Bex kontra 1.9 AVF obydwa po sofcie czy warto zmieniać

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w temacie. Posiadam A4 B6 1.9 AVF + soft niecałe 170km i 380nm i zastanawiam się nad zmianą na A4 B6 BEX + soft około 220km moje pytanie brzmi czy jest duża różnica w przyspieszeniu i elastyczności w BEX+ie po sofcie ile ma sekund od 0 do 100km diesel robi spokojnie 8s w niedalekiej przyszłości mam zamiar modzić bardziej A4 a jednak diesel daje pewne ograniczenia i ta czarna chmura przy dużo większych mocach, chyba większą moc przy podobnym nakładzie finansowym uzyskam w 1.8T ? Finalnie mam zamiar włożyć ok +,- 10tys pewnie i tak wyjdzie więcej :) Z góry dzięki za porady

Opublikowano

masz tyle kasy kup od razu RS4 i na starcie masz więcej!!

Opublikowano

AWX na około 185 KM jedzie tak samo jak seria BEX... wiec po sofcie na 220 mysle ze ucieknie spokojnie 5 długosci.

Opublikowano

bezsens majac takie auto wydawac 10 tysi zeby miec tych 50KM wiecej - przynajmniej tak mysle

sprzedaj to co masz, doloz ta dyche to starczy ci na cos a'la S4 i bedzie spokoj :) tym bardziej że masz ośke, a jesli już to zmień na 1.8T ale tylko w Quattro

Opublikowano
  • Autor

chyba nie bede zmieniać, niezbyt opłacalne macie racje, chyba dozbieram do b7 3.0 TDi myślę ze będzie szła podobnie jak BEX po sofcie a dalej można modzić. S4 to B5 a juz sie przyzwyczaiłem do B6, następne OOOO na pewno Quattro

Opublikowano

dobra mysl jest jedna piekna sztuka do sprzedania na forum byla fura Patroxa tam juz jest chyba z 315 ps :whistling: mysle ze cena jest dobra bo sama kiera TT i hamulce kosztuja z 5 kola

http://a4-klub.pl/audi-a4-b7-147/a4-b7-3-0-tdi-07r-sedan-za***istych-modach-248006/

Opublikowano

piszesz że ''S4 to B5 a juz sie przyzwyczaiłem do B6'' przeciez s4 wychodziło równiez w b6 więc w czym kłopot?:decayed:buda zostanie ta co sie do niej przyzwyczajiłeś tylko pod maską 4.2:decayed:

Opublikowano

a widziales kiedys takie 4.2 po polamanych napinaczach?:)