Filutek Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Panowie pomocy zakupilem sobie Interfejs OBD2 KKL COM(RS232) ale niemam w laptopie wejscia COM i podlaczam to wszystko przez USB adapter i zanic nieidzie sie polaczyc z autem. Co moze byc przyczyna?
grabalaba Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 i podlaczam to wszystko przez USB adapter i tu może być przyczyna - Vag nie lubi przejściówek
DarkMind Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 ja mialem podobny problem z ups'em. komunikowal sie z kompem przez Com'a, zmienilem plyte glowna i COM'a nie mam:) kupilem przejsciowke, nawet jakis emulator tego portu znalazlem ale d*pa, nie widzi sie z kompem poki co problemu nie obszedlem, czekam az padnie ups :gwizdanie:
GILI Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Przepraszam za wpinkę ale mam dobry kabel a nie mam instalatora gdzie go mogę ściągnąć
PATENT Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Też miałem podobny problem. Przejściówka na usb była winowajcą. Kup sobie karte PCMCIA na RS232 i bedzie działać. Mi pomogło
Rekomendowane odpowiedzi