Opublikowano 13 Października 201213 l Witam dzis zamierzalem wymienic wiscoze ale jakis baran kiedys musial wymieniac i tak obrobil srube ze zaden imbus i torx nie pasuje. prawie okragla jest . co teraz musze zrobic z tym .??? jest jakas rada chcialbym to wymienic bez sciagania przodu ale chyba sie nie da ? ---------- Post dopisany at 17:35 ---------- Poprzedni post napisany at 15:40 ---------- ktos jest tu ogarniety i powie co mam teraz zrobic???
Opublikowano 13 Października 201213 l Sam Sobie odpowiedziałeś,przód trzeba jakoś trochę odciągnąć bo niczym tej śruby raczej nie złapiesz trochę jakby tam jest za ciasno.
Opublikowano 13 Października 201213 l Autor ja to juz nie mam sily na te auto. a co da zdjecie przodu??? pomoze ktos bo w poniedzialek mam wolne to bym to ogarnał. mial ktos taki przypadek
Opublikowano 13 Października 201213 l jak byś chciał to mam całą te aluminiowa łapę co jest wisko na niej do 1.8 adr, oddam za grosze
Opublikowano 13 Października 201213 l Autor ok dogadamy sie jednak . a msz w tej lapie moze ta srube co trzyma wisko??? . ---------- Post dopisany at 18:37 ---------- Poprzedni post napisany at 18:35 ---------- a ten tel co masz w opisie udolu to twoj?? bo ja ci dam w poniedzielek rano znac wpadne do mechanika i niech on oceni sytuacje a jak bedzie lipa to odrazu dzwonie do ciebie i sie ugadujemy. pasuje tak ci???
Opublikowano 13 Października 201213 l te łapę powinieneś wykręcić bez rozbierania przodu, a śruba się znajdzie jak coś
Opublikowano 13 Października 201213 l A co ty odkręcasz na tego imbusa ? Chyba sam wiatrak plastikowy? U siebie wymieniałem odkręcając w całości wisko . Klucz 32 , odkręcamy w prawo czyli gwint jest tam odwrotny. Można zablokować koło pasowe kładając coś w otwory . Więc jeśli mi się udało wymienić w 2,8 30 v bez rozbierania przodu to u ciebie tez się da.
Opublikowano 14 Października 201213 l Autor tam z tylu jest sruba na imbus ona trzyma cale wisko .widocznie u ciebie jest cos innego
Opublikowano 14 Października 201213 l Miałem podobną sytuację ale u mnie geint był ok tylko jakiś baran dał śrubę na kleju do gwintów i nie dało się ruszyc jak już się obrobiła śruba to wbiłem na siłę torxa iudało się żmudna robota ale łapa ok tam z tylu jest sruba na imbus ona trzyma cale wisko .widocznie u ciebie jest cos innego
Opublikowano 14 Października 201213 l Autor raczej u mnie gwint jest tylko zapieczony mocno.wczoraj wbilem na sile torxa i tylko przedluzkie klucza urwalem.jutro do mechanika podskocze jak on tego nie ruszy to kupie to lape od kolegi i zaczne dzialac.