Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Klapa USA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej!

Był już o tym jeden temat, ale nie znalazłem w nim odpowiedzi na parę pytań. Chodzi mi o klapę z wersji US, wiecie może jak wygląda tam kwestia podświetlenia tablicy?? Tak samo jak w wersji EU?? Druga sprawa to polska kwadratowa blacha, która jest większa od tej z USA i podobno trzeba giąć żeby to miało ręce i nogi. Dysponuje może ktoś fotkami B6 z klapą US i polską rejestracją??

Opublikowano
  • Autor

Dzięki, autko samo w sobie miód ale widzę że jednak trzeba by giąć :wink:

Opublikowano

zawsze możesz zamówić wymiarową tablice... a tą wozić w bagaju... :decayed:

Opublikowano
Hej!

Był już o tym jeden temat, ale nie znalazłem w nim odpowiedzi na parę pytań. Chodzi mi o klapę z wersji US, wiecie może jak wygląda tam kwestia podświetlenia tablicy?? Tak samo jak w wersji EU?? Druga sprawa to polska kwadratowa blacha, która jest większa od tej z USA i podobno trzeba giąć żeby to miało ręce i nogi. Dysponuje może ktoś fotkami B6 z klapą US i polską rejestracją??

zamów sobie tablicę w wymiarach USA, a polskiego kwadraciaka woź w bagażniku :wink:

Opublikowano
  • Autor

No jest to jakaś opcja :wink: A jak z podświeteniem?? Listwa jest ta sama?? Wydaje się że tak...

Opublikowano

Gdzie można zamówić tablicę USA style ?

Opublikowano

o dobre pytanko sam bym skorzystal? ;) wie ktos?

Opublikowano

Tablice amerykańskie USA | PPHU AGO -tylko może być przypał za brak naklejeczji :kox:

Opublikowano

Tablice amerykańskie USA | PPHU AGO -tylko może być przypał za brak naklejeczji :kox:

sie naklejke druknie na oki iglowej :P

Opublikowano
No jest to jakaś opcja :wink: A jak z podświeteniem?? Listwa jest ta sama?? Wydaje się że tak...

Listwa jest taka sama wiec musisz tylko przełożyć tylko wnęką sie różni ta klapa. Ja usiebie wymieniałem na USA a wygląda to tak:

kalendarzlistopad2013.jpg

Opublikowano

nie wiem czemu u nas takich nie robia a powinni bo duzo samochodow jest z usa a czasy traktorow juz sie skonczyly :/

Opublikowano

Ja mam z USA i kwadratowa bez problemu pasuje - nic nie trzeba giąć. Ważne jest żeby była oryginalna podkładka pod tablicę USA (License plate bracket (small, NAR) ) wtedy wszystko pasuje bez problemu . Jest to tak naprawdę kawałek plastiku o grubości 5mm i wielkości tablicy rej. US.

Opublikowano
Ja mam z USA i kwadratowa bez problemu pasuje - nic nie trzeba giąć. Ważne jest żeby była oryginalna podkładka pod tablicę USA (License plate bracket (small, NAR) ) wtedy wszystko pasuje bez problemu . Jest to tak naprawdę kawałek plastiku o grubości 5mm i wielkości tablicy rej. US.

no ja tego plastiku nie mialem ale raczej i tak by sie nie zmiescila bo wystaje poza to wtloczenie na klapie i niestety musialem przygiac tablice

Opublikowano

Z tym plastikiem wychodzi tak z pół centymetra poza wytłoczenie ale nie trzeba nic przyginać.

Opublikowano

A najlepiej tak jak mowil junior_tdi wyklepac nowa a tamta wozic w bagazniku :D