Ojrus Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 Witam jako, że to mój pierwszy post proszę o wyrozumiałość bardzo się starałem. Szukale na forum(być możne źle) ale nie moglem znaleźć nic na ten temat. Czy da rade zrobić coś takiego jak w temacie, za każdym razem kiedy przekręcę stacyjkę w pozycję zapłon, wykona się test zegarów/wskazówek. Tak jak jest to w nowych samochodach ?
Slawek Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 Po pierwsze taka rzecz możliwa jest tylko po wsadzeniu odpowiedniego elektronicznego układu do licznika, lecz raczej rzecz droga i mało opłacalna. Po drugie - ciężko jest coś takiego dostać, są ludzie którzy takie rzeczy robią, tu jest temacik dotyczący rozbudowanego FISu: http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/vfiz-audi-b6-b7-228446/, ale też o teście wskazówek jest mowa. Po trzecie pytanie raczej nie w tym dziale, dział warsztat służy zaprezentowaniem zmian/zrobienia/zmodyfikowania/dołożenia czegoś do wyposażenia lub innych tego typu rozwiązań i pomysłów zrealizowanych(przetestowanych) i przedstawionych opisem i zdjęciami. Wg. mnie pytanie powinno być w dziale "Układ elektryczny'
wrclaguna Opublikowano 15 Października 2012 Opublikowano 15 Października 2012 Witam jako, że to mój pierwszy post proszę o wyrozumiałość bardzo się starałem. Szukale na forum(być możne źle) ale nie moglem znaleźć nic na ten temat. Czy da rade zrobić coś takiego jak w temacie, za każdym razem kiedy przekręcę stacyjkę w pozycję zapłon, wykona się test zegarów/wskazówek. Tak jak jest to w nowych samochodach ? ORI nie ma takiej OPCJI
Rekomendowane odpowiedzi