pięknyzadek Opublikowano 6 Czerwca 2008 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Witam moje A4 ma pilota centralnego zamkiem, na którym pisze Med typ 2000. Steruje on także alarmem. Problem w tym, że jest tylko jedna sztukę. Czy można dorobić drugi taki pilot. Z samochodem dostałem także zalakowaną kartę podejrzewam, że z kodami do tego pilota. Pzdr
Norbi TDI Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Jasne że się da dorobić, koszt dorobienia pilota pod centralke będzie kilka razy wiekszy od zamontowania nowej nowa centralka z pilotami i z robocizną to koszt od 150 zł więc nie jest to drogo
marbol Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 zapytaj tego gościa napewno coś mają http://www.allegro.pl/item379774077_alarm_pilot_pod_scyzoryk_vw_audi_ts30n.html
Przemek_Rybnik Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 Witam koledzy , ja mam podobną sprawe , równiez chcialem dorobić to mi facet powiedzial ze klucz ze scyzorykiem i przekodowanie to okolo 450 więc troche drogo
Rekomendowane odpowiedzi