WAUZZZ8 Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 Witam Mam problem, otóż przy gwałtownym hamowaniu pedał hamulca bije mi pod nogą. Dzieje się to tylko gdy wcisnę pedał hamulca do końca. Po wymianie klocków hamulcowych z przodu i tyłu oraz tarcz z tyłu problem nadal wystepuje. Auto posiada ABS, koła przy hamowaniu się nie blokują, płyn również wporządku. Już OK, ogarnełem że tak działa ABS.
d4widoV Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 WitamMam problem, otóż przy gwałtownym hamowaniu pedał hamulca bije mi pod nogą. Dzieje się to tylko gdy wcisnę pedał hamulca do końca. Po wymianie klocków hamulcowych z przodu i tyłu oraz tarcz z tyłu problem nadal wystepuje. Auto posiada ABS, koła przy hamowaniu się nie blokują, płyn również wporządku. Już OK, ogarnełem że tak działa ABS. to sie nazywa 'Najszybsze rozwiazanie problemu'
eu4yaon Opublikowano 19 Października 2012 Opublikowano 19 Października 2012 hehe dobre abs to spoko rzecz choć w zime czasem i te bicie pod nogą nie pomaga
Rekomendowane odpowiedzi