Pawlo 2004 Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 Witam Przestała mi świecić jedna lampka od oświetlenia tablicy. początkowo myślałem, że to żarówka ale niestety nie. Żarówke wymieniłem i czapa Okazało się, że nie dochodzi prąd i teraz pytanie co mogło się stać?? Jedna strona świeci a druga nie. Czy jest mozliwe, zeby gdzies się cos odłaczyło albo kable przerdzewiały?? Proszę o sugestie panowie!
Lukaszxxx Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 musisz sciagnac tapicerke tylnej klapy i wykrecic mocowanie żarówek podswietlenia tablicy, bedzie tam od spodu 4 nakrętki jak dobrze pamietam na klucz 10 (tak to wyglada w sedanie,ale avant mysle ze podobnie), na bank tam ci cos nie styka, ścieżki moze się przerwały... polookaj
Pawlo 2004 Opublikowano 23 Października 2012 Autor Opublikowano 23 Października 2012 No to jest robota na weekend
Bieniek Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 Pewnie potopily sie te badziewiaste gniazda lampek. Musisz rozebrac i zobaczyc.
Pawlo 2004 Opublikowano 24 Października 2012 Autor Opublikowano 24 Października 2012 Zobacze co sie tam porobiło i napewno dam znać co i jak
Rekomendowane odpowiedzi