doradca Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 Witam po wymianie rozrządu zauważyłem dziwne stuki zawieszenia (a może nie zawieszenia) Jest to słyszalne w środku i tylko przy pofalowanej nawierzchni jezdni. Ma to charakter tak jakby piśnięcia. Zawieszenie to 1be. Przedtem nic takiego nie słyszałem. Jak otworzę okno to nie słyszę tego odgłosu na zewnątrz. Przy skrecaniu hamowaniu lub przejeżdżaniu przez jakieś garby tego nie słychać. Wie może ktoś co to może być, bo bardzo mnie to irytuje??? ---------- Post dopisany 22-03-2013 at 09:37 ---------- Poprzedni post napisany 26-10-2012 at 14:44 ---------- Pomocy!!! Czy ktos wie o co kaman Wstawiłem auto do mechanika specjalizującego sie w autach VAG- przejżeli wszystko i nic nie znalezli. Co może to być piskliwy dzwięk z lewej strony z komory silnika przy nogach kierowcy
wrclaguna Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 Raczej nikt ci tu nie powie co to może być bo trudno to tak na odległośc zdiagnozować . Jedz tam gdzie robiłes rozrzad i niech to sprawdzą , moze cos nie dokręcili .
Rekomendowane odpowiedzi