kuba84 Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Mam pytanko związane z doborem pompy wspomagania. W ogłoszeniach tutaj na forum piszecie że pompa wspomagania z 2.5TDI będzie pasować do 1.9. Mam pompę z 2.5 a w moim 1.9 powoli pada pompa, także mam pytanie czy faktycznie pompa z 2.5 będzie pasować do 1.9 bo nie chce zaczynać roboty i później jej nie skończyć. Dzięki z góry
Kolczat Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 a ja bym chcial sie podpiac do tematu z pomyslem zeby do FAQ ukladu kierowniczego dolaczyc rodzaje pomp o ile ktos ma wiedze na ten temat czy wystepowaly rozne rodzaje tych pomp, bo otrzymalem sprzeczne informacje od zakladow zajmujacych sie regeneracja ze wszedzie sa identyczne i ze sa trzy rodzaje, moze ktos rozwiac moje watpliwosci? interesuje mnie glownie czy do 1z wystepowaly rozne rodzaje i czy pasuje od innych jednostek silnikowych jak tak to od jakich, rocznik auta '96 wiec nieszczesny przedlift
MATIUS Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 z pompami np w adr są dwa rodzaje (różne łapy i mocowania)sprawdź jeżeli pompa wuziualnie taka sama jak twoja i tego samego proeducenta to jedynie trzba looknąć ile bar produkuje 100 110 120 i dobrać odpowiednią
Kolczat Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 w tym problem ze kupilem auto z pompa nieseryjna, ciezko mi sie odniesc i nie wiem teraz z czego dobierac
Rekomendowane odpowiedzi