Furi Opublikowano 22 Listopada 2006 Opublikowano 22 Listopada 2006 Witam. Mam pytanko. Co to za część zaznaczona czerwonym kółkiem? Pytam, bo przez śrubę zaznaczoną niebieskim kółkiem cieknie mi woda z układu chłodzenia. Np. dziś po przejechaniu 30 km zaczęła pikać kontrolka chłodnicy na kompie, okazało się, że miałem pusty (!!!!) zbiornik wyrównawczy. Jest jakiś sposób na załatwienie tego problemu? Może ktoś coś poradzić?? Dzięki z góry!!!
Gość zdeniu Opublikowano 22 Listopada 2006 Opublikowano 22 Listopada 2006 to jest czujnik zamontowany w krućcu wodnym najprawdopodobniej pękł kruciec i sączy się woda lub puścił juz pod nim oring uszczelniający tak więc jest on do wymiany
Furi Opublikowano 22 Listopada 2006 Autor Opublikowano 22 Listopada 2006 Myślałem, że puściła śruba. Może jej zmiana by pomogła?
Gość zdeniu Opublikowano 22 Listopada 2006 Opublikowano 22 Listopada 2006 jak juz pisałem puścił oring uszczelniający lub pekł kruciec plastik czy guma jest o wiele słabsza od śruby
KICHOL Opublikowano 1 Grudnia 2006 Opublikowano 1 Grudnia 2006 A jak będziesz wymieniał kruciec to wymień i oring. Tak należy. Komplet 50zł = 60zł r/h. Miałem to u siebie pomimo że mam inny silnik.
Rekomendowane odpowiedzi