kb_mucha Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Witam, dzisiaj przechadzajac sie po sklepie zauwazylem pewne ustrojstwo i zastanawiam sie czy to zda swoj egzamin do mojej slicznotki w razie potrzeby grzebania z czyms (kolo, hamulce, lozysko etc) z uwagi na to ze mam znikomy dostzp do kanalu... ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting i ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ps. wybaczcie jakosc zdjec ale robilem je w sklepie i to troszku dziwnie wygladalo, jak jakis szpieg konkurencji hehe czekam na sensowne komentarze i doradztwo... ps. a teraz?
slo Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 zwykłe kobyłki.. ameryki niestety nie odkryłeś
kb_mucha Opublikowano 29 Października 2012 Autor Opublikowano 29 Października 2012 zwykłe kobyłki.. ameryki niestety nie odkryłeś Noo wiem ale zastanawiam sie czy przy pomocy tego, nawet dobrze ustawiajac to czy nie wygnie mi gdzies belki czy progu...
darko Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Dodatkowe zabezpieczenie jak by miał puścić lewarek dla nas amatorów wystarczy. ---------- Post dopisany at 22:09 ---------- Poprzedni post napisany at 22:08 ---------- możesz położyć na górę kawałek deski ---------- Post dopisany at 22:11 ---------- Poprzedni post napisany at 22:09 ---------- jak próg czy belka zgnite to nic nie pomoże:grin:
tomcrack27 Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 ja czesto uzywam takich kobylek i do takiego grzebania to zdaja egzamin
bebe_19 Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 Tak samo możesz podłożyć kawałki np podkładu kolejowego i na jedno wyjdzie.
Andrzej07 Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 też mam te kobyłki z lidla:D daja rade
GreGoriO Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 Dodatkowe zabezpieczenie jak by miał puścić lewarek dla nas amatorów wystarczy.---------- Post dopisany at 22:09 ---------- Poprzedni post napisany at 22:08 ---------- możesz położyć na górę kawałek deski ---------- Post dopisany at 22:11 ---------- Poprzedni post napisany at 22:09 ---------- jak próg czy belka zgnite to nic nie pomoże:grin: DOKŁADNIE...jako zabezpieczenie przy pracach przy podwoziu...wskazane. nawet u nas (Hiszpania)się pojawiły i nie omieszkałem kupić...całe 10€.... warto
Rekomendowane odpowiedzi