Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Moduł Świateł Dziennych DRL AM.010 Z ALLEGRO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ja mam coś podobnego (zwykły ściemniacz) prosty w montażu wychodzą tylko dwa kable jeden pod plus po zapłonie a drugi pod światła mijania i kosztował 20 zł mam go od roku , chyba dziala na tej samej zasadzie zmniejsza jasność świecenia od 0 do 90% . Na początku ustawiłem go na około 30% jasności świateł i podłączyłem pod światła DROGOWE (długie) no ale okazało się szybko że to dobry pomysł nie był , kierowcy innych aut migali mi światłami .Potem jeszcze zmniejszałem zwiększalem jasność świecenia, i nic nadal mi migali . po miesiącu postanowiłem podpiąć przewód z świateł DROGOWYCH na światła MIJANIA i ustawiłem ściemniacz na okolo 50% i teraz jest OK nikt mi nie mryga światlami. Plus tego taki że w dzień dzialają mi tylko światła przednie mijania i żadna inna żarówka wnętrza pojazdu , tył , czy podświetlania tablicy nie kradnie mi energii, jest jeszcze inny plus ale nie do końca jeszcze sprawdzony bo często paliły mi się żarówki świateł mijania ze 2 razy w roku wymieniałem a jak do tej pory nic się nie pali. Pare fotek dodaje aby porównać efekt świateł

100_5001.jpg

<br /><br />

100_5002.jpg

<br /><br />

100_5005.jpg

<br /><br />

100_5006.jpg

<br /><br />

100_5008.jpg

<br /><br />