Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BLB] Klimatyzacja nie chłodzi - gdzie fachowiec w Warszawie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niedawno klima działała ale od jakiegoś czasu raz chłodziła a raz nie. teraz już leci tylko ciepłe powietrze. nie wiem gdzie sie z tym udać bo moje auto ma tylko 2 lata i dziwie sie ze coś takiego miało miejsce. niestety już po gwarancji. gdzie można podjechać w warszawie do dobrego fachowca??? może to czujnik klimy ?? sam już nie wiem . pamiętam tylko ze czasem coś chrobotało mi w silniku coś jakby tarło. teraz jest to rzadko słychać. zależy mi na dobrym fachowcu a nie pseudo naprawiaczu:)

Opublikowano

Witam, namiary podałem Ci na pw.

Opublikowano

nie no, to super że na publicznym napisałeś, że mu wysłałeś pw, a tu nic nie wpisałes...

:chytry:

Opublikowano

nie no, to super że na publicznym napisałeś, że mu wysłałeś pw, a tu nic nie wpisałes...

no wlasnie......ja tez potrzebuje jakis namiar na speca od klimy w wawie...... :acute:

Opublikowano

no wlasnie......ja tez potrzebuje jakis namiar na speca od klimy w wawie...... :acute:

Przepraszam, nie chciałem gościowi robić zbyt dużej reklamy :gwizdanie:Angela podam Ci namiary dziś na spocie, jeśłi ktoś potrzebuje to mu na pewno podam.Zawsze można do mnie napisać.

Pozdrawiam :hi:

Opublikowano
  • Autor

no i mnie kur.. strzela bo sie okazało ze mam rozje... sprężarkę klimy. koszta ze ja pierdziele . fajnie a auto ma dopiero 2 lata :(:(

Opublikowano

kup uzywana.

w peugocie tez mi padla po 2 latach (a fachowcy mi potem wytlumaczyli ze to ASO popelnilo bledy jeszcze na gwarancji i przez nich sie zatarla)...

ja kupilem uzywke za 450 zl i zadowolony do dzis jestem ...

Opublikowano

Przepraszam, nie chciałem gościowi robić zbyt dużej reklamy :gwizdanie:Angela podam Ci namiary dziś na spocie, jeśłi ktoś potrzebuje to mu na pewno podam.Zawsze można do mnie napisać.

Tomek, napisz proszę namiary na człowieka tutaj - każdy na pewno skorzysta.

Opublikowano

Tomek, napisz proszę namiary na człowieka tutaj - każdy na pewno skorzysta.

Ok Łukasz namówiłeś mnie, podaję zatem adres no oczywiscie dla klubowiczów rabaty(ceny można negocjować).Zajmują się nie tylko klimatyzacją, inne naprawy też można wykonać, ja u nich zawsze zostawiam auto i jestem zadowolony.

Firma nazywa Auto Mobile Service mieści się na ul.Krasińskiego 54 wjazd od Elbląskiej.

Najlepiej kontaktować się z Kubą tel.022-353-40-96 lub 660-751-564

Opublikowano

No to może i ja coś dodam. Już dwa razy korzystalem z usług warsztatu w Łomiankach.. A ze trzy lata temu gość mi naprawial klime w Vw Passacie 1.8T bylem zadowolony :>, teraz naprawiał mi w Audi :th:, czyli regenerował sprężarke, czyśćił i osuszał cały układ, plus do tego nowy osuszacz,plus nabićie, koszt około 1300zł. Pare dni temu, mój kumpel robił to samo w Audi A6 2.4, koszt 1500zl..

A dodam że był w paru innych warsztatach w W-wie, to w każdym słyszal koszt okolo 2500zł :wallbash: n imoże być nawet więcej :thumbdown:...

Opublikowano

No to może i ja coś dodam. Już dwa razy korzystalem z usług warsztatu w Łomiankach..

Skoro tak wychwalasz zakład to może podasz jakieś namiary na niego.