aborygen Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 witam mam pytanie : czy działa ogrzewanie tylnej szyby jak jest zdemontowane radio ?
nastradamus Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 ogrzewanie szyby jest sterowane z panela klimatronika, radio nie ma nic do tego
aborygen Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Opublikowano 2 Listopada 2012 pytam bo jak miałem podłączone radio to szyba grzała a wymontowałem radio w celu podłączenia bose i musiałem wyjechać bez radia - no i nie grzeje
nastradamus Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 no to sprawdź czy wszystkie wtyczki są podłączone z tyłu do panela klimatronika, moźe któraś się wypieła, albo przypadekżęprzestało działać po wypięciu radia
aborygen Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Opublikowano 2 Listopada 2012 jutro podłącze radio i dam znać jaki efekt ogólnie mam pecha podczas instalacji bose bo w tym czasie poszedł moduł centralnej elektryki ale teraz mam nadzieję że skończy się na małej poprawce
nastradamus Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 no to może przy tym twoim rezaniu jakieś zwarcia robisz Kolego? Sprawdź też bezpieczniki...
aborygen Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Opublikowano 2 Listopada 2012 tylko kabelki sygnałowe i głośniki więc ni jak sie to ma do modułu centralnej elektryki ale jak jutro podepnę radio i dalej nie będzie ciepełka na szybie to faktycznie cosa nie halo z moja instalką a możesz mi powiedzieć który bezpiecznik odpowiada za grzanie tylnej szyby ? z tego co widzę to 26 + ewentualnie radio 39
kris_91 Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 A ja mam inny problem. Mam Avanta B6 i tylnia szyba grzeje ok, ale te male tylnie szybki nie grzeja wogule a chyba powinny dobrze mowie?
aborygen Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Opublikowano 9 Listopada 2012 a więc tak poszedł bezpiecznik, włożyłem nowy szyba fajnie grzeje a bezpiecznik fajnie się stopił jadę do elektryka żeby to zrobił
Rafi78 Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 A ja mam inny problem. Mam Avanta B6 i tylnia szyba grzeje ok, ale te male tylnie szybki nie grzeja wogule a chyba powinny dobrze mowie? boczne szyby w awancie masz nie ogrzewanie, nitki które widać to tylko antena radia
kris_91 Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 aaa to takie buty:-P to po co ta antenka na dachu ta pletwa? nie mam navi...
sebul Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 A ja mam inny problem. Mam Avanta B6 i tylnia szyba grzeje ok, ale te male tylnie szybki nie grzeja wogule a chyba powinny dobrze mowie? boczne szyby w awancie masz nie ogrzewanie, nitki które widać to tylko antena radia rozje^$%es system, myslalem ze to ogrzewanie:)
wrclaguna Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 aaa to takie buty:-P to po co ta antenka na dachu ta pletwa? nie mam navi... Moze byc tez do webasta lub do telefonu
Rekomendowane odpowiedzi