paulooo Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 jak w tytule, panel klimatronica, a raczej coś w jego okolicy ( wydaje mi się że to silniczek który jest zaraz za panelem, nie wiem do czego on służy) cały czas próbuje jakby coś ustawić, coś w stylu pulsacyjnego cykania. Co to może być? Druga sprawa jest taka, że czasami minimalna temp. umiem ustawić do 00 st. c. a czasami tylko do 18st. i niżej to już tylko wyskakuje LO. model 1.8 adr 95r.
fucken Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 jak w tytule, panel klimatronica, a raczej coś w jego okolicy ( wydaje mi się że to silniczek który jest zaraz za panelem, nie wiem do czego on służy) cały czas próbuje jakby coś ustawić, coś w stylu pulsacyjnego cykania. Co to może być? Druga sprawa jest taka, że czasami minimalna temp. umiem ustawić do 00 st. c. a czasami tylko do 18st. i niżej to już tylko wyskakuje LO. model 1.8 adr 95r. z tym cykaniem to nie wiem ale że możesz zejśc do 18*C a póżniej jest LO to prawidłowo,natomiast że do zera możesz zejść coś masz nie tak
Rekomendowane odpowiedzi