Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Problem z centralnym

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam co moze byc ze pompka mi dlugo pompuje przy otwieraniu i jak dlugo pompuje to bagaznik nie regauje na przycisk kalpy jedynie co z pilota klapa a jak pompka normlanie otworzy krotko to normalnie dziala co moz ebyc nie moge dojsc co sie stalo pomocy a moze miec cos to wspolnego z tym ze mam w jednych drzwiach mikros styk padniet y? bo swiatlo mruga oray cyasami jak cyesto otweiram yamzkam pomka pryestaje dyialac a po chwili normalnie dziala pomocy audi po lifcie avant rok 2000

Opublikowano

sprawdz wezyki moze gdzies jest przetarty i pompka potrzebuje czasu zeby nadymac powietrza a jesli jest przetarty to czasami moze sie przesunie i dziala dobrze. mikrowyl nic do tego nie ma. jesli zewe cale to wyciag pompke moze wirnik sie rozsypuje i trzeba go reanimowac

Opublikowano

z pompka wszystko oki ale cos dzis sie przysłuchiwalem to po lewej stro dzwi kierowcy i za kierowca strasznie w zamku zycy co to moze byc silownik poradzcie jutro rozbiore to bede wiedzial

juz powoli dochode do sedna problemu :)

---------- Post dopisany 06-11-2012 at 22:28 ---------- Poprzedni post napisany 05-11-2012 at 22:15 ----------

no koledzy juz wiem co jest rozebralem zaamek i sie okazla ze mambrana silownika ma dziurke czy kupie sama membrane w salonie ?