Scoodi Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Witam. Otóż moje pytanie tyczy się głównie radia. W mojej A4 niestety nagłośnienie nie jest z najwyższej półki... Radio beta + tylko cztery głośniki z przodu. Nie ma tragedii w jakości odtwarzanego dzwięku, nawet powiedziałbym że gra na prawde dobrze jak na takie cos, ale jednak brakuje mi troche bassu. Mam możliwość kupna tanio skrzyni basowej i wzmacniacza, oba z blaupunkta, lecz problem tkwi w tym że nie wiem czym dam rade do podłączyć. Wolałbym nie kupować nowego radia tylko zostać przy starym standardowym radiu "Beta". Nie mam czym wyjąc tego radia i sprawdzić jakie wejscia są z tyłu, więc tu pytanie do was. Czy przy tym radiu są odpowiednie wejścia, aby skomponowac to wszystko w całość? Z góry dzięki Pozdrawiam
stolar_86 Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Jako świeżo upieczony właściciel B5 nie wypowiem się na temat radia, ale napisz jaki wzmacniacz i skrzynie i za ile możesz dostać. To wbrew pozorom jest bardzo ważne.
Scoodi Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Opublikowano 7 Listopada 2012 Cena tutaj nie gra roli, bo to od dobrego znajomego i cały czas tego używa i wiem że jest na chodzie. Skrzynia: Blaupunkt Skrzynia Basowa GTB 1200 SC 850W PROMO (2739816057) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Wzmacniacz: Blaupunkt GTA 260 (2760183671) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
jarek_ns Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Według tego schematu beta cc nie ma wyjścia na aktywny tył Ale tu znowu jest takie wyjście Audi pinouts na sto procenta sprawdzisz jak wyjmiesz radio. Jak jest wyjście to możesz się bawić w podłączanie, jak nie to teoretycznie można podłączyć ale szkoda zachodu. Lepiej zainwestować w Concerta by Panasonic
Rekomendowane odpowiedzi