Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Pytanie co do radia i skrzyni basowej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Otóż moje pytanie tyczy się głównie radia. W mojej A4 niestety nagłośnienie nie jest z najwyższej półki... Radio beta + tylko cztery głośniki z przodu. Nie ma tragedii w jakości odtwarzanego dzwięku, nawet powiedziałbym że gra na prawde dobrze jak na takie cos, ale jednak brakuje mi troche bassu.

Mam możliwość kupna tanio skrzyni basowej i wzmacniacza, oba z blaupunkta, lecz problem tkwi w tym że nie wiem czym dam rade do podłączyć. Wolałbym nie kupować nowego radia tylko zostać przy starym standardowym radiu "Beta". Nie mam czym wyjąc tego radia i sprawdzić jakie wejscia są z tyłu, więc tu pytanie do was. Czy przy tym radiu są odpowiednie wejścia, aby skomponowac to wszystko w całość?

Z góry dzięki

Pozdrawiam

Opublikowano

Jako świeżo upieczony właściciel B5 nie wypowiem się na temat radia, ale napisz jaki wzmacniacz i skrzynie i za ile możesz dostać. To wbrew pozorom jest bardzo ważne.

Opublikowano

Według tego schematu beta cc nie ma wyjścia na aktywny tył

6755663600_1310147777.jpg

Ale tu znowu jest takie wyjście

Audi pinouts

na sto procenta sprawdzisz jak wyjmiesz radio.

Jak jest wyjście to możesz się bawić w podłączanie, jak nie to teoretycznie można podłączyć ale szkoda zachodu. Lepiej zainwestować w Concerta by Panasonic