Skocz do zawartości
IGNOROWANY

3 poduszki pod silnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, potrzebuje numer 3 poduszek pod silnik Audi , ew jeszcze numer uszczelniacza miedzy skrzynie a silnik .

Dziękuje za pomoc

Opublikowano

Czy oto Ci chodzi?

image.jpg

image.jpg

Poduszki pozycja 6,7

image.jpg

odbojnik

Opublikowano

co do 2 obrazka mam pewność ze to to , kwestia poduszki pod skrzynie / przy skrzyni? czy poduszki pod silnik od Quattro będą pasowały do oski? znalazłem coś takiego

PODUSZKA PODUSZKI SILNIKA AUDI A4 B6 1.8T AVJ AMB (2746510963) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano
co do 2 obrazka mam pewność ze to to , kwestia poduszki pod skrzynie / przy skrzyni? czy poduszki pod silnik od Quattro będą pasowały do oski? znalazłem coś takiego

PODUSZKA PODUSZKI SILNIKA AUDI A4 B6 1.8T AVJ AMB (2746510963) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Nic nie wspominałeś o poduszkach od skrzyni ...:kwasny:

A co do poduszek od Q to nie wiem ja Ci znalazłem to o co prosiłeś .

2001r AVJ Jesli numery Ci się zgadzają to powinna pasować ......

a jeśli chodzi o poduszki skrzyni to podaj kod skrzyni .

Opublikowano

nie wiem czy to jest poduszka od skrzyni , w każdym bądź razie jest prawie przy skrzyni

Opublikowano
nie wiem czy to jest poduszka od skrzyni , w każdym bądź razie jest prawie przy skrzyni

Zaznacz o co ci chodzi i podaj kod skrzyni ...masz go na wlepce w bagażniku koło kodu silnika jeśli chcesz bym ci podał prawidłowy numer części .....

image.jpg

Opublikowano

najprawdopodobniej chodzi mi o pozycje numer 5

Opublikowano
najprawdopodobniej chodzi mi o pozycje numer 5

Ta pozycja występuje jako komplet z tą łapą ...ale jeśli chcesz numer to podaj kod skrzyni inaczej nie podam ci dokładnego numeru tej części KUMASZ?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

rozumiem ale teraz nie mam takiej możliwości , dziękuje za pomoc , jak tylko będę miał opcje to napisze numer

---------- Post dopisany 28-11-2012 at 22:05 ---------- Poprzedni post napisany 07-11-2012 at 14:12 ----------

pytanie z innej beczki czy poduszki z b7 dizel 2006 rok będą pasowały do mojego auta? może ktoś sprawdzić w etce czy nie sa takie same?

dziekuje

---------- Post dopisany 05-12-2012 at 11:10 ---------- Poprzedni post napisany 28-11-2012 at 22:05 ----------

kod skrzyni biegów z książki serwisowej ----FTW 06/01

Opublikowano

kod skrzyni biegów z książki serwisowej ----FTW 06/01

Koszt ori około 308zł w ASO

image.jpg

• 4 miesiące temu...