Adamekx89 Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 Witam mam do Was następujące pytanie kolega w swojej a4 przerysował tylni prawy błotnik o murowany słupek na parkingu. Wgniecenia nie ma w jednym miejscu widać blachę ile moze kosztować naprawa tego elementu ?
tomcrack27 Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 no to musisz liczyc sie z tym ze mysi byc pomalowany caly element,nie wiem skad jestes ale w moich stronach lakiernik krzyczal 300 stowki
Adamekx89 Opublikowano 8 Listopada 2012 Autor Opublikowano 8 Listopada 2012 Warszawa, jaka jest szansa ze nie będzie się on rzucać w oczy ? w sumie to nowy lakier wiec pewnie różnica będzie znacząca, i jeszcze jedno pytanie ile to może potrwać tzn ile czasu nie będzie można korzystać z samochodu ? może ktoś poleci jakiegoś dobrego lakiernika na Białołęce najlepiej na Tarchominie znaleźliśmy te dwa: "AUTO-BIAŁOŁĘKA Blacharstwo Pojazdowe ul. Modlińska 41" i "ZAKŁAD BLACHARSKO-LAKIERNICZY Marian Maciński ul. Modlińska 225"
tomcrack27 Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 sluchaj to juz zalezy od lakiernika czy sie bedzie rzucalo w oczy i w jakim tepie on to zrobi
tomcioo18 Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 poszukaj jakiegoś tańszego u mnie malują za 150-200 wygląda idealnie
arts_ch1 Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 lakierowanie blotnika i cieniowanie drzwi plus polerka reszty i masz tip top, w wawie za 150zl to wiele sie nie zrobi
Rekomendowane odpowiedzi