Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

H6w led smd bax9s canbus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmm , tam nie idą t10 czasem do b6?

Opublikowano
  • Autor

Hmm.. szczerze..nie wiem ,dlatego sie pytam :)

Opublikowano

Musisz sobie sprawdzić , ja mam standardowe W5W , ale w b6 masz i h6w . Nie wiem jakie masz. temat postojówek przewijał się przez forum, musisz poszukać.

Opublikowano
  • Autor

Juz wiem ,ze jesli sie ma oryginalne xenony, to postojówki masz typu H6W. W5W są tylko w zwykłych reflektorach. Wiec te powinny byc dobre ,ale poczekam jeszcze na jakies opnie :)

Opublikowano

no widzisz rozwikłałeś temat :wink: opinie będą różne , ja mam u siebie założone "delikatne" byle było białe światło , zamiast żółtego . Bo o to mi tylko chodziło .

Opublikowano
  • Autor

No mi w sumie tez o to chodzi i chyba wlożę po prostu PHILIPS BLUE VISION :P

Opublikowano

i tak będą żółte ;p

Opublikowano
  • Autor
i tak będą żółte ;p

Why ??

---------- Post dopisany at 17:48 ---------- Poprzedni post napisany at 17:38 ----------

no widzisz rozwikłałeś temat :wink: opinie będą różne , ja mam u siebie założone "delikatne" byle było białe światło , zamiast żółtego . Bo o to mi tylko chodziło .

A jakie to masz założone te "delikatne" ??

Opublikowano
i tak będą żółte ;p

Why ??

---------- Post dopisany at 17:48 ---------- Poprzedni post napisany at 17:38 ----------

Bluevision podobno świecią na żółto mimo, że są niebieskiej barwy :whistling:

Co do tych ledów to są ok. Nie pokazują błedów. Mam takie, tylko w5w i barwa też jest ok. Wiadomo nie jest to czysta biel, z lekką błekitną poświatą. Jednak z ksenonem dobrze współgra, chyba że masz barwę 4300k...

PS: w temacie z moją A4 mam jakieś foto z tymi ledami, zobacz i oceń.

Opublikowano

Bluevision podobno świecią na żółto mimo, że są niebieskiej barwy

potwierdzam

Opublikowano
  • Autor
i tak będą żółte ;p

Why ??

Co do tych ledów to są ok. Nie pokazują błedów. Mam takie, tylko w5w i barwa też jest ok. Wiadomo nie jest to czysta biel, z lekką błekitną poświatą. Jednak z ksenonem dobrze współgra, chyba że masz barwę 4300k...

NO ładna ta twoja bestia :) a led jak najbardziej mi sie podoba, mozesz jeszcze wrzucic fotke z wlaczonymi swiatłami mijania ??

Opublikowano

potwierdzam

ale w porownaniu do zwyklej zarowki daja duzo jasniejsze (białe) swiatlo

Opublikowano
  • Autor

potwierdzam

no to w końcu jest białe czy żółte ??:P

Opublikowano
i tak będą żółte ;p

Why ??

NO ładna ta twoja bestia :) a led jak najbardziej mi sie podoba, mozesz jeszcze wrzucic fotke z wlaczonymi swiatłami mijania ??

Wrzucę kilka fotek :wink: i w dzień i nocy... Ale to jutro :hi:

A bestia jak bestia :whistling: trochę przydałoby się poreżać :naughty: powoli zbieram się do elektryki tył i bose :decayed:

Opublikowano

jesteś pewny, że potrzebujesz żarówki z Can Busem do siebie? Ja przy ksenonach mam zwykłe ba9s w postojówkach :wink: Pamiętaj, że też pewnie bedziesz musiał zpiłować lekko jeden bolec na żarówce, wtedy wejdzie idealnie w oprawke, audi ma przesunięty jeden z bolców o 30 stopni wedle średnicy żarówki :wink:

Opublikowano

potwierdzam

no to w końcu jest białe czy żółte ??:P

Napewno nie jest tak białe jak w przypadku diody, ale jest dużo jaśniejsze niż w przypadku zwykłej.

Opublikowano
  • Autor
jesteś pewny, że potrzebujesz żarówki z Can Busem do siebie? Ja przy ksenonach mam zwykłe ba9s w postojówkach :wink: Pamiętaj, że też pewnie bedziesz musiał zpiłować lekko jeden bolec na żarówce, wtedy wejdzie idealnie w oprawke, audi ma przesunięty jeden z bolców o 30 stopni wedle średnicy żarówki :wink:

No właśnie mi sie spaliła jedna postojówka i wyskauje bład ,wiec chyba musi byc canbus ;] Kurde i w sumie teraz nie wiem czy kupowac H6W LED SMD BAX9S CANBUS czy po prostu te blue vision ,panowie zdecydowanej rady potrzebuje ! :wink:

Opublikowano

Kup żarówki led :wink: Polecam od tego gościa: LED CAN BUS H6W BAX9S H5W BA9S 9 SMD SZ-N JAFRA (2726897055) - motoAllegro Kupiłem u niego parę miesięcy takie same, tylko że w5w i wszystko jest ok, nie ma błędów na fis-ie, nie przepaliły się :wink:

Taka mała rada jeszcze, bo miałem małą przygodę z nimi na początku: U mnie po założeniu wszystko było ok. Po kilku uruchomieniach auta, nie działała jedna żarówka -> błąd na fis-ie. Myślę sobie już przepaliła się :ranting: Ale po przejechaniu kilku km ponownie zaczęła działać i od tego czasu nie mam z nią problemów :wink:

---------- Post dopisany at 07:41 ---------- Poprzedni post napisany at 07:40 ----------

PS: fotki ledów z światłami mijania w dzień i w nocy wrzucę około południa

Opublikowano

No właśnie mi sie spaliła jedna postojówka i wyskauje bład ,wiec chyba musi byc canbus ;] Kurde i w sumie teraz nie wiem czy kupowac H6W LED SMD BAX9S CANBUS czy po prostu te blue vision ,panowie zdecydowanej rady potrzebuje ! :wink:

dostalem od kumpla te blue vision na probe zalozylem powiem ze szkoda kasy praktycznie zadnej roznicy miedzy zwykla :decayed: