Buba Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 ja dziś podciągnąłem gruche turba i... kupa, dosłownie nic się nie zmieniło, ręce opadają... nie wiem czy mocniej wraz musze podkręcić czy problemu wraz szukać gdzie indziej a sprawdziłeś czy trzyma ciśnienie?
Jarqn Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor Opublikowano 20 Listopada 2012 pioteros sorki juz wiem skad twoja wiadomosc...asz podobny problem ale tez masz te klepanie metaliczne przez ulamki sekund jak pisales...mnie to irytuje a po wymianie turba jestem przewrazliwiony chyba i nawet jak mi pojawi sie dymek z rury to juz mam pierda czy to nie puszczajace turbo.. wiem to chore ale nie znam sie dobrze a nie chcialbym znowu szukac regenerowanej turbiny bo coz klekotalo a ja to olalem
pioteros Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 grucha ciśnienie trzyma, zresztą jak by nie trzymała to by było za dużo koksu bo klapka by się nie otwierała zbyt mocno... sprawdze jescze raz nieszczelnośc... ostatni raz ---------- Post dopisany at 01:14 ---------- Poprzedni post napisany at 00:07 ---------- Co ciekawe według przeplywki mam teraz 180km przy niecałych 6000obr... A doladowania brak Wysłano z HTC EVO 3D X515m z użyciem Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi