pedros2009 Opublikowano 12 Listopada 2012 Opublikowano 12 Listopada 2012 Witam, czy ktoś wie jak wyjąć te trójkąty w tylnych szybach?? Zapewne 3/4 z Was ma ten sam problem że aluminium się utlenia i na trójkątach powstały burchle co szpeci auto :/ Mam znajomego który powiedział że bez problemu mi to zrobi w swojej pracy bo ma dostęp do różnych maszyn m.in dział galwanizacji tylko muszę mu te trójkąty dostarczyć, pytanie jak ?? Pomoże ktoś ??
Gik Opublikowano 12 Listopada 2012 Opublikowano 12 Listopada 2012 Nigdy nie widziałem parchów na tych trójkątach. One są chyba na stelażu szyby. Więc musisz rozebrać drzwi niemal całkowicie. Trochę roboty jest. Zajmij się tym w ciepłym garażu, żeby spinek tapicerki nie połamać. Albo przygotuj zapas z ASO.
pedros2009 Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Opublikowano 13 Listopada 2012 oj to mało widziałeś praktycznie co 3cia A4 ma takie coś, nawet jak jeździłem za kupnem swojej a4 to praktycznie każda miała a trochę ich obejrzałem przed kupnem.
wrclaguna Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-pakiet-polysk-podmiana-oslony-slupka-b-blendy-szyby-wariant-polyskiem-80510/
Rekomendowane odpowiedzi