macietola Opublikowano 12 Listopada 2012 Opublikowano 12 Listopada 2012 witam mam pytanie..chce wystawic wydechy zmienic koncowki i chce oczywiscie wymienic zderzak bo mam pelny bez ''wyciec'' na tlumiki..pytanie jest takie..czy mozna zakupic poprostu sama dolna dokladke z wycieciami na rury czy trzeba caly zderzak?? ..ma ktos moze cus takiego na zbyciu?
macietola Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Opublikowano 13 Listopada 2012 możesz kupić samą dokładkę kolego a gdzie szukac takiej dokladki? na alledrogo nic nie ma sa cale zderzaki
Beny Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 możesz kupić samą dokładkę kolego a gdzie szukac takiej dokladki? na alledrogo nic nie ma sa cale zderzaki kup cały zderzak:) ja tak kupiłem a stary na alledrogo:wink:
Konradoss Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 możesz kupić samą dokładkę Ale są problemy z podmianą dokładki - można połamać zaczepy. Chyba w końcowym rozliczeniu korzystniej będzie zakupić cały zderzak a swój stary sprzedać.
greg2505 Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 możesz kupić samą dokładkę Ale są problemy z podmianą dokładki - można połamać zaczepy. Chyba w końcowym rozliczeniu korzystniej będzie zakupić cały zderzak a swój stary sprzedać. ja nie miałem problemów z wymianą tył schodzi łatwo ,ciężej schodzi przód ale też nie jest to problem
pezex Opublikowano 15 Listopada 2012 Opublikowano 15 Listopada 2012 http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/b6-avb-awx-avf-swap-ori-wydechu-podwojny-2-5tdi-fwd-78149/ tutaj masz cały opis co i jak włącznie z wymiana wydechu ;-)
Rekomendowane odpowiedzi