Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jaki Tablet (raczej android) kupić ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w temacie zastanawiam się nad kupnem tabletu wybór to prawdopodobnie Asus Transformer Infinity 700 ma ktoś może doświadczenie z tym sprzętem a może inny?

Opublikowano

Jeden z lepszych tabletow hybrydowych na Androida (tablet i netbook w jednym) o ile dokupisz do niego/lub bedzie w zestawie stacja dokujaca bedaca rownoczesnie klawiatura. W tym modelu jak i w ogole w Asusach moze draznic brak 3G. Jezeli na tym Ci zalezy, to jest jakis Transformer z 3G.

Opublikowano
  • Autor

Na 3g mi nie zależy internet można puścić przez telefon bardziej chodzi mi o ekran i płynność działania

Opublikowano

Spokojnie mozna tego Asusa brac, to jeden z topowych produktow tabletowych. Co do internetu przez telefon - dla mnie to najglupsze rozwiazanie. Hotspot w telefonie zżera mi baterie az milo.

Opublikowano
Co do internetu przez telefon - dla mnie to najglupsze rozwiazanie.

dlaczego ?

przeciez tu nie Belgia, tam prawie wszedzie jest wifi :wink:

Opublikowano

dlaczego to juz napisalem. nie mowimy o wifi tylko 3G. Ja mam 3G w telefonie dzieki ktoremu moge zrobic maly hotspot i porzez wifi tablet widzi moj tel jako router a ten ciagne neta przez 3G. Żre to baterii nie malo a i rozwiazanie od d*py strony. Co do samego neta i dostepnosci wifi za granica to wiadomo. Aczkolwiek z tym wszedzie to bym tak nie przesadzal. Raz ze w trakcie podrozy/przemieszczania sie nie ma a dwa w hotelach jest wszystko za kase (najczesciej) co jest chore bo w PL takich jaj nie ma.