szyman Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Witam.poszukuje dobrego lakiernika z Legnicy badź okolic.Jezeli ktoś ma sprawdzonego to prosze o dane.Pozdro
KrzyHo Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Mieszkam w Legnicy, i też chciałem pomalować sobie maskę, ale rozglądałem się za jakimś lakiernikiem i jest ciężko. Często odwalają kaszane, lakier źle położony, źle przeszlifowane itp itd. Bardzo ciężko o dobrego malarza. Jak jakiegoś znajdziesz i będziesz po robocie to daj znać co i jak poszło.
szyman Opublikowano 11 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2008 Niema problemu KrzyHo jak cos znajde i bedzie po robocie dam znac.Ja ma do pomalowania błotnik i zderzak przedni.
KrzyHo Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 A twoje Audi to nie jest koloru zielonej butelki i nie stoi na parkingu koło carrfoura?? Dzisiaj widziałem stała tam taka na feli chyba 17, miała puknięty błotnik i chyba lampę pobitą.
szyman Opublikowano 12 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2008 :> no dokladnie to moja widzialeś moze kiedys sie spotkamy i pogadamy o furkach.pozdro :th: a orientujesz sie jaki nr.seryjny maja kości do tych lamp co ty masz.Bo chce zamowic z ASO i typ mnie sie pytal o numer.
Nowak_zg Opublikowano 12 Czerwca 2008 Opublikowano 12 Czerwca 2008 ps. ja mam lampe lewa na sprzedaz jesli bys chcial to moge poszukac i sprzedac napewno za mniej niz znajdziesz na allegro To takie male OT
szyman Opublikowano 12 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2008 ps. ja mam lampe lewa na sprzedaz jesli bys chcial to moge poszukac i sprzedac napewno za mniej niz znajdziesz na allegro To takie male OT lampy juz mam kupione czekaja w domciu ale dzieki za chęci
KrzyHo Opublikowano 12 Czerwca 2008 Opublikowano 12 Czerwca 2008 Numeru seryjnego nie znam, ale mogę sprawdzić, moją to ta srebrna stoi przy siatce na wprost drogi koło budki Sprawdziłem i numer kostki do lampy poliftowej to: 8D0 973 734
szyman Opublikowano 14 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2008 dzięki.to juz wiem ktora to twoja audica bo na tym samym parkingu trzymam
KrzyHo Opublikowano 14 Czerwca 2008 Opublikowano 14 Czerwca 2008 dzięki.to juz wiem ktora to twoja audica bo na tym samym parkingu trzymam Domyślam się bo ja twoją zobaczyłem jak parkowałem swoje autko. I jak ci się widzi moje autko??
szyman Opublikowano 14 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2008 I jak ci się widzi moje autko?? ładna seria fajnie sie prezentuje.Szybki byś delikatnie jeszcze przyciemnil listwy chromowe w koło szyb i bylo by :gwizdanie:
KrzyHo Opublikowano 15 Czerwca 2008 Opublikowano 15 Czerwca 2008 No właśnie szyb nie chcę przyciemniać, a te chromowane listwy to w srebrnym mi osobiście się nie podobają. Ale dzięki za ocene.
szyman Opublikowano 15 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2008 Spoko,każdemu przecież może sie podobac coś innego.Ja mam właśnie w planach przyciemnic szybki ,listwy chromowe założyc no i delikatnie obniżyc bo na tym zawiasie na tych felgach niema efektu przód za wysoko stoi.A z car-audio coś robiłeś czy też masz serie bo z tego co na zdjęciach widziałem to radio seryjne.
KrzyHo Opublikowano 15 Czerwca 2008 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Ty masz ciemny kolor więc listwy będą pasować, szyby musiałbym zrobić tylko tył a w sedanie mi się to nie podoba, dlatego nie chcę robić. A zawieszenie u Ciebie to musi być obniżone bo teraz wygląda jak wóz drabiniasty Z car-audio narazie nic nie robiłem, mam zamiar zmienić radio na concert II żeby CD było, nie chcę zmieniać radio na jakiejś innej firmy bo są węższe i trzeba by te plastiki założyć i mi się to nie podoba. Chcę zmienić z przodu głośniki na 16 cm które mi zostały z poprzedniego samochodu, fajnie tam grały to i tu powinny, ale nie mam czasu zrobić dystansów. Chcę zrobić zawieszenie do wersji 1BE u siebie, lecz to dopiero pod koniec wakacji, trzeba kasę uzbierać i znaleźć gdzieś takie sprężyny. Myślałem nad chipem i pełnym FIS-em. Narazie zamówiłem VAG-a i będę sie tym bawił w najbliższym czasie. Pomału do przodu ze zmianami.
Rekomendowane odpowiedzi