Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kierownica a4 b5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kurde a nie ma ktoś do odsprzedania jakiejś fajnej kierownicy do przedlifta? bo moja jest baaaardzo przetarta, aż żal jeździć z taką kierownicą bo szpeci :/ ja za bardzo nie się nie znam a nie chce kupić tylko po to żeby to leżało albo żeby odsprzedawać dalej. A jeśli nie to chociaż może poratowałby ktoś linkiem z jakąś aukcją z odpowiednim modelem kierownicy? Hmm to jest chyba taka sama sztuka jak ta o której wspomniał post wcześniej Siara KIEROWNICA SKÓRZANA Z PODUSZKĄ AUDI A4 B5 1995-200 (2817931207) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Dzwoniłem do gościa to mówił że mi nie podejdzie bez przeróbek. To teraz sam już nie wiem. Jak możecie to pomóżcie :)

Opublikowano

Tą co pokazałeś to znowu jest od A3. Na duży wieloklin, więc jak w polifcie

Opublikowano

może w takim razie poradzi ktoś jaką wybrać? :) poratuje linkiem z aukcją? tak jak mówię nie orientuję się co do wersji kierownic a nie chce kupić "bubla"

Opublikowano

a jaka jest dostępność czteroramiennej przedliftowej? tak samo ciężko dostać?

Opublikowano
a jaka jest dostępność czteroramiennej przedliftowej? tak samo ciężko dostać?

Te są bardziej popularne.... Mogę Ci nawet swoją sprzedać :naughty:

Opublikowano

za ile? :) rozumiem oczywiście że mi podejdzie?:P mały wieloklin tak?

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

cena wg mnie dobra bo w podobnej cenie chodzą często spotykane poliftowe trójramienne, a tak jak koledzy Ci pisali wcześniej przedlift trójramienny to rarytas

Opublikowano

Panowie do przedlifta podejdzie tylko ( bez modzenia ) kiera 3 ramienna na mały wieloklin

14502330.jpg

A występuje ona w :

A4 B5

A6/S6 C4

Audi 80 / Cabrio

Poliftowa kierą wygląda dużo ładniej, ale koszt przeróbki większy bo dochodzą dodatkowe pierdoły jak redukcja wieloklinu, obudowa ect.

test_interior_377x281.jpg

Takie kiery wystepują w :

A4/ S4 B5

A6 C5

Jakie są różnice wizualne w kierownicach to każdy widzi..inne przetłoczenia, inna poducha.

Natomiast podpowiem Wam jakich kierownica najlepiej unikać - A4 B5 przedlift w wersji skórzanej, A6 C5 przedlift w wersji skórzanej - mowa o kierownicach 4 ramiennych. Są to kierownice, które pod skórą posiadają oryginalne pogrubienie ze specjalnej pianki i gdyby ktoś z Was wpadł na pomysł aby kupić taką kierę i obszyć ponownie..to możecie spotkać się z kosztami obszycia zaczynającymi się od 220 zł :decayed:

To takie moje wolne sugestie odnośnie kierownic w B5.

Opublikowano

Pewnie, że poliftowa jest ładniejsza, a jeżeli sobie ktoś zmodzi to do przedlifta z wszystkimi potrzebnymi częściami, to radość jest jeszcze większa - patrząc na efekt :naughty:

Opublikowano

Jeszcze ładniejsza od B6 / A6 C5 Lift :naughty:

Opublikowano

:slina:

add37543bb4de998med.jpg

• 4 lata później...
Opublikowano

Robię odkup :grin:

Jakie kierownicę podchodzą do b5 99r lf i co przy takich zmianach muszę dokupic/ zmienić? 

Chciałbym kiere z manetkami/ przyciskami do Tiptronic :wink:

A do b5 podłączyć grzanie się da? Ktoś posiada?