Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1.9TDI] Moja niunia w całej okazalości..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, tak wyglądała jeszcze dwa miechy temu, teraz na alu15" bo zima ale za to wsadziłem concert 2 :!: i kończę rezać licznik z fisem od A6/03 jak skończę to uzupełnię foty..

Jak kupiłem wyglądała tak:

753e73a6afa447b9m.jpg

jej ®ewolucja :

d926ab90a4c63debm.jpg0a67ae977acc55fam.jpg3ba3cdced8f868e8m.jpg18a0977138268140m.jpg

7e08c9e30c9f1b9dm.jpg82fea0ff1995cb01m.jpgf5ea10ce273d0511m.jpg98a2c8200644573bm.jpg

8d0cbfe37568085am.jpgbbfb87d7ac2db821m.jpgf9448ea47a8adfa9m.jpg

pozdrawiam :lol:

Opublikowano

Bardzo ładny kombiaczek :smile:

Opublikowano

ładniutki - z wyglądu widać igiełka

Opublikowano

ładne kombi :wink: malutka gleba i bedzie malina :cool: fele 17 :?:

Opublikowano

Cilek, jeszcze prosimy o opis modyfikacji pod maska oraz jakis wykresik. Jestem ciekaw przebiegu krzywej momentu obrotowego. :razz:

Opublikowano

ładna niunia

jak skończysz rezanie zegarów zapodaj info w odpowiednim dziale :cool:

Opublikowano

autko malina i felunie piękniutkie (by Hijoin? - jeśli się mylę to popraw)

Opublikowano

nie ma co się oszukiwać, avant jest piękny :wink:

Opublikowano

fele pierwsza klasa, z gleba bedzie miod malina :) jeszcze raz gratuluje auta :)

Opublikowano

Piękna, i te chromy :lol:

Opublikowano

spanky, dzieki.

No dziwnie wielki ten przyrost jak dla mnie z sryjnych 90 koni.

Kolego Cilek, mozesz powiedziec na jakim biegu robiles logi i czy miales cos wlaczone lub jakas gorke :?:

Opublikowano
  • Autor
spanky, dzieki.

No dziwnie wielki ten przyrost jak dla mnie z sryjnych 90 koni.

Kolego Cilek, mozesz powiedziec na jakim biegu robiles logi i czy miales cos wlaczone lub jakas gorke :?:

90 ale AHH ma dużo wydajniejszą pompe z 11mm tłokorozdzielaczem a zdławiona jest wtryskami, więc jak je wymieniłem to dostała skrzydeł (130km i ~300Nm) a sofcik zapodaliśmy bardzo delikatny bo bałem się o bebechy choć serducho ma zdrowe ale jednak to była 90, tak a propo to mówią że AHH ma potencjał na jakieś 200km.. :razz:

logi zwyczajnie na trójeczce z butem wpodłodze ale troche się bałem bo ten ruch w centrum warszawy.. a było płasko jak na stole bilardowym i niebardzo wiem co mógłbym mieć włączone.. :?:

Pozdrawiam.

Opublikowano

Cilek, dla mnie jest dziwne to, ze zamiana samych wtryskow spowodowala taki przyrost. :shock:

Tylko kupowac komplet wtryskiwaczy za okolo 1000-1200zl i sie cieszyc z jazdy. :razz:

Co do logow to mi chodzilo, czy klime miales wylaczona i inne pierdoly obciazajace auto.

Powiem Ci, ze masz oske i 153KM i 339 NM, a ja u siebie bede sie cieszyl jak bede mial 140 koni i 300 NM, a wyniki z VAG-a pokazuja, ze ja mimo Quattro mam o jakies 0,2-0,5 s. lepsze przyspieszenie. Wiem, wiem inne warunki mogly byc itp. ale nawet biorac, ze mam te same przyspieszenia to albo ja mam ze 160 KM albo ta Twoja hamownia cos szwankuje. :razz:

Opublikowano

Ladna A4 :wink:

Troche gleby i bedzie :twisted:

Opublikowano

sliczna maszyna

normalnie masz 90 km a po chipie 153 km ??

Gdzie to robiles ?? :))

Opublikowano
  • Autor
Cilek, dla mnie jest dziwne to, ze zamiana samych wtryskow spowodowala taki przyrost. :shock:

Tylko kupowac komplet wtryskiwaczy za okolo 1000-1200zl i sie cieszyc z jazdy. :razz:

Co do logow to mi chodzilo, czy klime miales wylaczona i inne pierdoly obciazajace auto.

Powiem Ci, ze masz oske i 153KM i 339 NM, a ja u siebie bede sie cieszyl jak bede mial 140 koni i 300 NM, a wyniki z VAG-a pokazuja, ze ja mimo Quattro mam o jakies 0,2-0,5 s. lepsze przyspieszenie. Wiem, wiem inne warunki mogly byc itp. ale nawet biorac, ze mam te same przyspieszenia to albo ja mam ze 160 KM albo ta Twoja hamownia cos szwankuje. :razz:

No, same wtryski tyle dały i nie wiem czy zdecydowałbym sie na soft gdybym wiedział co tam siedzi, to znaczy jest znaczna różnica ale w trasie..

a zapomniałem dodać że logi były robione na ori sofcie bo po modyfikacji starczyło mi czasu tylko na chamownie.. zawsze jeżdżę z włączoną klimą ale raczej wtedy było na ekon.

sorki za niedoprecyzowanie..

Opublikowano

Cilek, no moze i tak.

Bo z tematu na AKP to wychodzi, ze logi i hamowanie robiles niby w tym samym dniu.

Ale i tak jakos z dystansem podchodze do tego wyniku osiagnietego samymi wtryskami. Nie mowie, z nie mozliwe bo nie znam sie na tym tak.

Zeby az 40 kucy dodalo to niezle. :mrgreen:

Te wtryski ASV to jakie cisnienie :?:

[ Dodano: 26-11-2006, 20:03 ]

jeszcze raz napisz w jakiej koleinosci co robiles.

Podaj firme, ktora Ci to robila.

Opublikowano
Te wtryski ASV to jakie cisnienie :?:

220/300 bar

jeszcze raz napisz w jakiej koleinosci co robiles.

logi :arrow: wtryski :arrow: rolki :arrow: program :arrow: rolki

Podaj firme, ktora Ci to robila.

adres hamowni znasz .. ;-) a wtrski + program robil kolega Rogal z AKP ;-)

Opublikowano
logi wtryski rolki program rolki

Chyba wtryski, logi.........

To juz wiem co nie co kto przy tym grzebal. :mrgreen: