Kriss SierraFan Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Jakie są parametry felg? Tzn. szerokość i ET?
miron78 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 na żywo furka wygląda bajecznie - dobry wybór kółek
marcin_o23 Opublikowano 14 Maja 2015 Opublikowano 14 Maja 2015 dawno tu nie zaglądałem ale furka wygląda świetnie
Maniek@ Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Opublikowano 15 Maja 2015 a Dzięki ale chyba gwint to jeszcze za mało coś mnie korci Air Ride ale muszę rozejrzeć sie w temacie Tylko nie wiem czy warto
jedrekx Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 ogarnij teraz Andrzeja żeby wrócił szybko do żywych i też modził słuszną markę bo Twoje A4 jest już bajkowe
Maniek@ Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Opublikowano 15 Maja 2015 Dzięki no właśnie próbuje ale Andrzej to trudny przypadek nie wiem czy się starzeje czy jak ale cały czas nad nim pracuje ;p
bodek756 Opublikowano 18 Maja 2015 Opublikowano 18 Maja 2015 Co do air to warto warto fajnie siadło te koło tu tylko szkoda że nie ma większej szerokości przez co byłby większy concave
Maniek@ Opublikowano 19 Maja 2015 Autor Opublikowano 19 Maja 2015 Co do air to warto warto fajnie siadło te koło tu tylko szkoda że nie ma większej szerokości przez co byłby większy concave No patrząc na twoja fure to zaczynam chorować na Air
jhimo Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 Robi wrażenie to auto chyba widzialem kilka razy jak przejeżdżałeś przed boguszowice pozdro na jakim spocie !
main Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 a tu wątek jak zwykle działa bez wiedzy właściciela. pięknie Ci to Panie siadło. :kox: :thumbup1:
Maniek@ Opublikowano 12 Listopada 2015 Autor Opublikowano 12 Listopada 2015 o widzę ze mój wątek sie rozwija hehe to tak jak widać na zdjęciu wpadł wydech + zderzak z S4 także tym sposobem zewnętrzny pakiet s4 ukończony w 99% Żeby nie było ze sie nic nie dzieje to wpadły fotele s-line skóra + alcantara (bez logo s-line ) w pełnej elektryce KIera Polift Cięta Pozdrawiam
main Opublikowano 12 Listopada 2015 Opublikowano 12 Listopada 2015 No całkiem całkiem. Teraz bier od Siemianowice czorny sufit i bydzie piękny środek.
wrzosu Opublikowano 12 Listopada 2015 Opublikowano 12 Listopada 2015 nooo w końcu coś się we wnętrzu ruszyło jest dobrze
main Opublikowano 12 Listopada 2015 Opublikowano 12 Listopada 2015 (edytowane) Zaś mu tego tak nie chwol wrzosu bo synek w piyrzi obrośnie. Edytowane 12 Listopada 2015 przez main
Maniek@ Opublikowano 15 Października 2016 Autor Opublikowano 15 Października 2016 Dzieki Pany no sufit by sie przydał ale szykują sie grubsze projekty na najbliższy czas wiec sufit to w tak zwanym miedzy czasie moze pomyśle ;p;p Witam , Odkurzymy trochę wątek wpadło zawieszenie Air Ride z racji tego ze uparłem się na zestaw z USA wpadło najmłodsze dziecko Firmy Air Lift Performance czyli Air Lift 3H . kilka zdjęć z kalkulatora zabudową i okuciami zajął się Czesław Customizer a ja narazie jestem na etapie oganiania całego zestawu ale jak na początek użytkowania jestem mega zadowolony pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi