qleec Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 U mnie powinno podejść. Mam S-Line ale wewnętrznego Jaka jest jakość tego cuda ? To jest plastik czy blacha ?
Lopezzz Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 To jest plastik, ale wygląda na to że nie będzie obłaził czego się obawiałem. Dość porządnie zrobione jak na tą cenę. Do Twojego zderzaka powinno pasować.
qleec Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 No to chyba zaryzykuje. Na granatowym powinno być OK
Lopezzz Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 Ja bardzo żałuję że mi nie podejdzie bo jak przemierzyłem to zapowiadało się bardzo obiecująco. Na każdym ciemniejszym lakierze będzie fajnie wyglądało bo ożywia i coś się dzieje na tym zderzaku. Na tym zdjęciu w pierwszym wpisie też fajnie wygląda nawet na czerwonym dlatego się skusiłem, ale nie przewidziałem że do S-line może nie pasować.
piotrek83 Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 No to chyba zaryzykuje. Na granatowym powinno być OK No to Krzysiek teraz Ciebie bedziemy meczyli o fotorelacje z zakladania i efektu jak juz bedziesz mial na miejscu. Ciekaw jestem jak to sie montuje... zamiast starych nakladek w kolorze nadwozia czy moze na to co jest obecnie. No i jeszcze jedno czy trzeba demontowac zderzak:wink:
Lopezzz Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 Z tego co tu widzę to wchodzi na zatrzaski w miejsce obecnych nakładek. Bez zdejmowania zderzaka. Po południu wrzucę fotkę jak to wygląda. ---------- Post dopisany at 13:42 ---------- Poprzedni post napisany at 10:40 ---------- Jest tak:
qleec Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 To tam są jakieś nakładki ? Przyjrzę się po południu. ---------- Post dopisany at 18:48 ---------- Poprzedni post napisany at 13:54 ---------- Popatrzyłem jak to wygląda. Zdjąłem jedna na próbę. Nie trzeba zdejmować zderzaka. Do demontażu wystarcza dwa płaskie śrubokręty. Najbardziej trzymają zapadki na górze i na dole. Dołaczam parę zdjęć. Sorki za jakość, ale telefon, ale już się ściemniło i auto brudne. Ramki zamawiam i podrzucę zdjęcia po. Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 8c3896d4fdaa0.jpg Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - c8dd384b572ae.jpg Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - fe3886d58decd.jpg Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 3d6d2d1ea76f0.jpg Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 8d42d077ca955.jpg
Lopezzz Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 To weź moje Chyba zmienię felgi na takie jak Twoje, fajne są.
qleec Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 To weź moje Chyba zmienię felgi na takie jak Twoje, fajne są. To są S-Line podobno.
Lopezzz Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 No i o to chodzi bo ja mam S-line będzie komplet. To są 17-tki? I dlatego że S to nie podeszły mi ramki bo inna jest obudowa halogenów.
qleec Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 Tak to są 17. Ja też ma S-Line. Ale nie wszystko. Głównie środek. No i np. klapa tylna jest S-Line. Zawias obniżony. U Ciebie wszystko jest z S-ine ? ---------- Post dopisany at 19:28 ---------- Poprzedni post napisany at 19:26 ---------- Za ile byś sprzedał te ramki? Z 5 dych mogę dać. Daj znać czy jesteś zainteresowany. Jak nie to kupuje na Alledrogo.
Lopezzz Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 Na Alledrogo dałem 58zł + przesyłka 15zł = 73zł taniej nie kupisz, ale niech będzie 50 + przesyłka = 65zł Moja strata bo nauka kosztuje.
qleec Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 Kupiłem przez Allegro za 67 z przesyłką pocztą. Możesz odesłać do 11 dni bez podania powodu.
piotrek83 Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 Kupiłem przez Allegro za 67 z przesyłką pocztą. Możesz odesłać do 11 dni bez podania powodu. I jak tam kolego zamontowane? Pochwal sie efektem
Lopezzz Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 Widzę że nie doczekamy się zdjęć i nadal nie wiemy jak to wygląda
qleec Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Sorki, że to tak długo trwało.... praca... praca, a po robocie to już ciemno. Auta też nie zdążyłem domyć do zdjęć -jak widać Jak dla mnie efekt jest zadawalający.
Lopezzz Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Jak na moje oko to naprawdę bardzo fajnie to wygląda.
Lopezzz Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 No domyślam się.... Biorąc pod uwagę cenę tych nakładek to efekt jest naprawdę imponujący. Szkoda że nie pasują do S-line Zastanawiam się tylko dlaczego kupując auto w końcu nie jakieś z pierwszej łapanki nie dostajemy tego w pakiecie od fabryki. Dlaczego musimy sami ulepszać nasze samochody, które jako nowe kosztowały sporo pieniędzy.
Rekomendowane odpowiedzi