pawel9 Opublikowano 25 Listopada 2012 Opublikowano 25 Listopada 2012 :shock3:Zakupilem audi A4 b7 2005 i mam kilka problemow a mianowicie , Pierwszym z nich sa szyby jadna od pasazera strasznie szargocze i nie bardzo chce sie zamykac a ta od kierowcy przestala wczoraj dzialac calkiem co to moze byc.Nastepnym problemem jest tylna wycieraczka patrzac od tylu autka jest w pozycji wylaczenia w strone kierowcy skierowana gdyz zauwazylem ze w innych a4 b7 jest w strone pasazera skierowana i moja ma jakies luzy dobrze nie przylega do szyby czy moze powinienem ja przelozyc .I jeszcze jedno pytanko czy lampki w drzwiach te kyore widac po otworzeniu dzrzwi powinny swiecic bo zauwazylem ze w innych audi one swieca czy moze byc ze to tylko odblaski .Prosze o odpowiedzi bardzo dziekuje i pozdrawiam.
danielo Opublikowano 25 Listopada 2012 Opublikowano 25 Listopada 2012 Lampki w drzwiach będą Ci świecić jak masz pakiet światło,jeżeli nie masz takiego pakietu to masz tylko odblaski.Co do szyb to pewnie padł Ci mechanizm od strony kierowcy,a co do tylnej wycieraczki to niemam pojęcia.
Rekomendowane odpowiedzi