Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

bns 5.0 czy Symphony III

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zmieniam Concerta 3 na :

no

właśnie RNS-e miałem i nie chce więcej ...

kupiłem BNS 5.0 jeszcze go nie zamontowałem.

aLE zastanawiam się co by lepiej grało. BNS 5.0 czy Symphony 3

ceny generalnie bardzo zbliżone a może ktoś z was ma wyrobione zdanie o jednym i drugim:

PS mam instalacje BOSE

pamiętam w poprzednim aucie B6 jak zmieniłem z symphony 2 na RNS-e to była zmiana na lepsze. odnosnie jakosci dzwięku.

Opublikowano

A z ciekawości - dlaczego nie chcesz już RNS-e?

Co było nie tak, że chcesz przesiadkę na monochromatyczne wyświetlacze?

Opublikowano

miałem symphony III i grało ok - pod bose (bez kodowania i innych pierdołów)

teraz mam od kilku dni rns-e i gra o wiele lepiej

ogólnie polecam symphony III - pod bose spoko wystarczy chyba że jesteś audiofilem ;)

Opublikowano
  • Autor

RNS-e 1000zl min. nie warte. poza MP3 z kart pamięci nic dobrego w nim nie ma. nawigacja pozostawia wiele do zyczenia. zeby jakikolwiek obraz na tym oglądac. trzeba doinwestowac kolejne 1000zł. ogólnie więcej nie kupię.

---------- Post dopisany at 10:35 ---------- Poprzedni post napisany at 10:34 ----------

a nikt nie słuchał BNS 5.0 ?

Opublikowano

BNS5,0 ma nad Symphony jedną podstawową przewagę, obsługuje fabryczny moduł BT.

Możesz odbierać połączenia, sprawdzać książkę i historię połączeń, jak masz moduł z pełną funkcjonalnością.

Opublikowano
RNS-e 1000zl min. nie warte. poza MP3 z kart pamięci nic dobrego w nim nie ma. nawigacja pozostawia wiele do zyczenia. zeby jakikolwiek obraz na tym oglądac. trzeba doinwestowac kolejne 1000zł. ogólnie więcej nie kupię.

---------- Post dopisany at 10:35 ---------- Poprzedni post napisany at 10:34 ----------

a nikt nie słuchał BNS 5.0 ?

Dałeś mi do myślenia - bo cały czas zastanawiam się nad RNS-e, głównie przez fabryczny wygląd, lub jakąś inną jednostką multimedialną (np. Alpine) która ma już wbudowany m. in. bluetooth i nie trzeba dokładać kolejnych gratów do auta i inwestować kolejnych setek.

Opublikowano

Ja osobiście też mało zadowolony byłem z rns-e. Sprzedałem i kupiłem stacje pioneera. Plus rns-e że jest ori i bardzo fajnie wygląda i ja w sumie nie miałem zastrzeżeń do mapy w rns-e ładnie prowadziła. Pioneer daje lepszy dźwięk nie muszę dokupować innych zestawów bo wszystko jest wbudowane (bluetoth, nawigacja z automapą i inne). Teraz niestety muszę sprzedać bo przeprowadziłem się w okolice gdzie lepiej wyciągnąc radio i oddać "kolegom" za darmo bo przynajmniej szyba będzie cała :facepalm: Eh taka okolica niestety:kwasny: