Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Kluczyk mnie wk*rwia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, na wstępie przepraszam za kontrowersyjny tytuł postu, ale tak sobie pomyślałem że szybciej ktoś tu zaglądnie :P

mianowicie:

Od pewnego czasu codziennie mam problem z otworzeniem mojego audika, kluczyk nie otwiera, widzę że dioda led na nim mruga czyli wszystko ok. wkładam do stacyjki, adaptuję go i działa- zamyka i otwiera. Auto generalnie stoi, bo po mieście jeżdżę innym i tylko fotelik dziecięcy do niej wkładam co dzień.

Na drugi dzień wszystko muszę robić od nowa :(

mam już jej dość - może ktoś chce ją kupić ? tanio oddam.

Opublikowano

Pasuje podpiac kompa i sprawdzić jakie błedy sa w KOMFORCIE .

Baterie sprawdzałes ? Zmieniany miałes KOMFORT ?

Opublikowano

nie sprawdzałem tej baterii - zaraz podejdę z 2 kluczykiem . mogą powstać takie objawy przy wyczerpanej baterii? Jak zaadaptuję to działa normalnie, jak ją jeździłem po tej akcji to normalnie zamykałem i otwierałem. Problem powstaje po nocy. Komfortu nikt nie tykał , w ogóle to nigdy w niej błędów nie miałem - zero problemów, tylko eksploatacyjne sprawy - mam ją już ponad 2 lat. Najpierw chcę sprawdzić u Was a dopiero potem będę podpinał - bo tak taniej :P

Opublikowano

Kolego jak adaptujesz kluczyk? Mam 2 kluczki jeden działa ok a drugim mogę odpalać auto otwierać drzwi ale nie zdalnie z pilota.... bateria nowa

Opublikowano

Często jak bateria pada to sie tak dzieje, zacznij od wymiany. Jeśli to nic nie da to pod VAG