Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Czy są tu na forum jacyś użytkownicy QUADÓW?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy są tu na forum jacyś użytkownicy QUADÓW? Ja swoją przygodę z quadami dopiero zaczynam. Mam chińczyka pojemność 100 szukam czegoś większego ale na początek trafił się on w bardzo dobrych pieniążkach a chciałem zobaczyć czy mnie to w ogóle bawi. Kiedyś próbowałem zabaw modelami RC ale jak dla mnie jest to lepsze. Może trochę się powymieniamy doświadczeniami w tej materii.

Pozdrowionka

Opublikowano

Ja miałem bashana 200, sprzedałem ponieważ już nie robił na mnie szału. Moim marzeniem to mocne 4x4 ale to wydatek 20-30tys zł i narazie mnie nie stać. Rozglądam sie za jakąś ośką 400-450 np ltz, yfz itp ale to też ok 10-15tys zł. Fajna zabawa ale niestety troszke droga.

Opublikowano

Miałem okazję śmigać Inca YETI 700, Yamaha Grizzly 750 i 550, Kawasaki BruteForce 750 i co do opini to: Yeti 700 -twarda ale i za to ciężka konstrukcja i spora awaryjność, Gryzzlaki mocniesze motory i lżejsza konstrukcja ale za to za miękki zawias- duży plus za wspomaganie, Kawa 750 to mocny i szybki sprzęt z motorem 2-cylindrowym ale lubi zjadać sporo oleju i do Kawy są drogie części.

Uważaj w lasach bo jak Cię leśnik złapie to będzie kara :decayed:

:decayed::decayed:

Opublikowano

Maszyny I liga. Wiadomo jeden ma 5 tyś na autko a drugi 20 tyś na quada, mniejszy motor to mniejsza zabawa jak z autem ale i tak mogę śmiało powiedzieć, że jest to zabawka dla dużych chłopców.

To moi znajomi niestety ja mogę tylko pokibicować nie ta liga ale miło popatrzeć

pożegnanie żółtka - YouTube

Opublikowano

Sam posiadam chinola 200 oczywiści poprzerabianego bo to co było fabryką już dawno wyjeba... wiadomo chinol (kto ma wiadomo o co chodzi) fajna zabawa jak pojadę na wieś można polatać po lasach ale trzeba uważać bo miałem niemiłą sytuację ze strażą leśną tak jak wspomina grzes1150