kiniogs Opublikowano 10 Grudnia 2012 Opublikowano 10 Grudnia 2012 witam, zauważyłem że ubywa mi płynu chłodniczego. mianowicie cieknie przez taki trójnik plastikowy z tyłu silnika. kupiłem juz nawet ten trójnik tylko za cholere nie moge zdjąć starego z tego sztywnego przewodu (metalowy czy cos). czy tam jest jakas chytrówka czy przyklejone to jest bo ni jak nie idzie tego plaskiowego sciągnąć. i jeszcze czy ktos zna rozmiar oringu do zaslepki w tym trójniku?(bo jedno wyjscie jast zagłuszone)
19tomi72 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 witam,do wymniany jest oring za 2 zł,znajdujesię wtym łączniku
gacek585 Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Witam. Czy przy wymontowaniu tego trójnika potrzeba spuścić cały płyn z układu?
grucha1 Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 tez mi to kiedys peklo, ale ja pojechalem do mechanika grosze za wymiane zaplacilem ale troszke sie z tym meczyl,jest tam tak malo miejsca ze czasem nie oplaca samemu sie bawic w naprawy.ja kupilem orginalny trojnik i zaplacilem za niego 109 zl masakra
Rekomendowane odpowiedzi