Spartan_Wroc. Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Po f4 i dwóch nieprzyjemnych doświadczeniach związanych z f3 i 636 po roku dojrzałem do powrotu do rodziny motocyklistów, pasji nie da się porzucić od tak... Niedawno stałem się właścicielem Hodndy CBR900rr Fireblade sc33 Docelowo materiał na stunt psa ale nie takiego typowego- ma mi służyć też do poruszania się po mieście i w trasie Kupiona estetycznie w stanie agonalnym, zdekompletowana Ale z każdym dniem mam nadzieje dać jej drugą młodość Mechanicznie 200% sprawna, prosta. Trochę suchych danych: rok: 1996 poj.: 919ccm moc: 136ps przebieg: 50kkm waga: 180kg na sucho osiągi: nie wiem ale coś tam już jedzie - półka Spiegler - prosta kiera Renthal'a - przewody w oplocie - filtr powietrza K&N - złoty napęd D.I.D'a czeka na montaż - przelot Bos'a (aktualnie skrócony o połowę ) - kilka stickerów Monster Energy Plany:eusathink: - nowa guma na tył w pierwszej kolejności /done/ - wymiana wiązki elektrycznej /done/ - wyświetlacz biegów Gipro - HB - klatka - stalowe sety - lampa przód Polisport Pewnie pomysłów będzie duuużo więcej, wszystko wyjdzie w czasie. Fot po zakupie nie posiadam... Po tygodniu w moich rękach już w podkładzie: Po miesiącu nabiera kształtów: Aktualnie w nocy z piątku na sobotę położyłem lakier na bak i ogon - czarny pół macik szukam prawej serwisówki oraz mocowań błotnika przedniego... Na dzień dzisiejszy prezentuje się tak: Krótki przelot Za głośno dla aparatu...nie ogarnął After: Lewa w górę!
Miszka82 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 zaczynają motocykle wskakiwać do tego działu jak zobaczyłem to ostatnie zdjęcie przypomniał mi się mój znajomy który trzyma motor w pokoju
PiterA4 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 niech nas przybywa:decayed: Ps:jednoslad fajny ale!: wolalbym przod w oryginale
Spartan_Wroc. Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2012 Widzisz, jeden lata full plastikiem, inny chopper'em a jeszcze inny supermoto...każdy na swoje priorytety Mnie jarają stunt psy
PiterA4 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 sprawa jasna ja zawsze bylem za oryginalem mowie o moto:kox: grunt ze jednoslad i rwie suty powodzonka LWG:naughty:
Spartan_Wroc. Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2013 W niedzielę rr'ka trochę oberwała...ja z resztą też Jutro mam wizytę u chirurga na usunięcie sączka z podudzia, mam nadzieję, że niedługo też pozbędę się już szwów i będę mógł składać moto. Graty prawie skompletowane
Rekomendowane odpowiedzi