eu4yaon Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Witam interesuje mnie kupno radia LG MAX220UB, czy ktoś ma w swoim audi takie i może się podzielić opiniami czy warto, czy pasuje do audi (oczywiscie czerwone podswietlenie), co to za opcja 3D sound? Nie jestem audiofilem i wystarczy mi zwykłe radio z usb. Oto one: Techniczne Moc wyjściowa [W] 4 x 53 Obsługiwane formaty plików MP3, WMA Czytnik kart NIE Złącze AUX Na przednim panelu Złącze USB Na przednim panelu Inne Equalizer, 3D Sound, Cyfrowy zegar, Impedancja głośników: 4 ohm, System uziemienia: Negatywny, Wymiary (S x W x G): (178 x 50 x 168) mm (Bez panelu sterowania), Masa netto: 0.97 kg, Zasilanie: DC 12 V Radio Zakresy AM, FM Funkcje RDS RDS AF, RDS PTY, RDS TA, RDS PI, RDS CT
mariuszsmietana Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Ogladalem je jakis czas temu. Powiem Ci ze jezeli chodzi o stosunek jakosci do ceny to jest IDEALNY. Cena radia w granicy 200zl. Nie ma sie do czego doczepic. Fajny i dobrze wykonany panel. Szybki odczyt usb, wystarczajace ustawienia dzwieku. Efekt 3D? Taki hm... przestrzenn. Akurat mnie nie zachwycil I teraz powiem Ci tak... nie kupil bym tego radia. Dolozyl bym sobie 3 dyszki i kupil KENWOOD KDC-3054UR MP3 USB GWARANCJA SUPER CENA (2845960609) - motoAllegro
miro1983 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 celowalbym bardziej w uzywke pionka deh-4000ub, 5000ub lub wyzej. Solidniejsze i brzmieniowo bardziej mi sie podobaja. Z dopasowaniem do wnetrza nie bedziesz mial problemu. Zwlaszcza z deh-5000ub.
eu4yaon Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2012 wole nowe z garancją a tego kenwooda co mariusz poleca to obczaje w sklepie bo może i własnie on byłby lepszym wyborem patrzac na parametry .
mariuszsmietana Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 wole nowe z garancją a tego kenwooda co mariusz poleca to obczaje w sklepie bo może i własnie on byłby lepszym wyborem patrzac na parametry . Kenki z tej serii maja zaawansowana korekcje dzwieki, sporo ustawien z odczytem usb tez nie mialem problemow. Polecam zakup na allegro - szukaj lekkiej uzywki z gwarancja. Cena nizsza a gwarancja jest
Rekomendowane odpowiedzi