Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Radio LG MAX220UB czy ktoś ma??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam interesuje mnie kupno radia LG MAX220UB, czy ktoś ma w swoim audi takie i może się podzielić opiniami czy warto, czy pasuje do audi (oczywiscie czerwone podswietlenie), co to za opcja 3D sound? Nie jestem audiofilem i wystarczy mi zwykłe radio z usb. Oto one:

images?q=tbn:ANd9GcQ9NB-m9vsbBlBRxiARmaUJZiznhYuUZrO7zmBmiDtfZ5SWY89pTQ

Techniczne

Moc wyjściowa [W] 4 x 53

Obsługiwane formaty plików MP3, WMA

Czytnik kart NIE

Złącze AUX Na przednim panelu

Złącze USB Na przednim panelu

Inne Equalizer, 3D Sound, Cyfrowy zegar, Impedancja głośników: 4 ohm, System uziemienia: Negatywny, Wymiary (S x W x G): (178 x 50 x 168) mm (Bez panelu sterowania), Masa netto: 0.97 kg, Zasilanie: DC 12 V

Radio

Zakresy AM, FM

Funkcje RDS RDS AF, RDS PTY, RDS TA, RDS PI, RDS CT

Opublikowano

Ogladalem je jakis czas temu. Powiem Ci ze jezeli chodzi o stosunek jakosci do ceny to jest IDEALNY. Cena radia w granicy 200zl.

Nie ma sie do czego doczepic. Fajny i dobrze wykonany panel. Szybki odczyt usb, wystarczajace ustawienia dzwieku.

Efekt 3D? Taki hm... przestrzenn. Akurat mnie nie zachwycil :thumbdown:

I teraz powiem Ci tak... nie kupil bym tego radia. Dolozyl bym sobie 3 dyszki i kupil

KENWOOD KDC-3054UR MP3 USB GWARANCJA SUPER CENA (2845960609) - motoAllegro

Opublikowano

celowalbym bardziej w uzywke pionka deh-4000ub, 5000ub lub wyzej. Solidniejsze i brzmieniowo bardziej mi sie podobaja. Z dopasowaniem do wnetrza nie bedziesz mial problemu. Zwlaszcza z deh-5000ub.

Opublikowano

wole nowe z garancją :wink: a tego kenwooda co mariusz poleca to obczaje w sklepie bo może i własnie on byłby lepszym wyborem patrzac na parametry .

Opublikowano
wole nowe z garancją :wink: a tego kenwooda co mariusz poleca to obczaje w sklepie bo może i własnie on byłby lepszym wyborem patrzac na parametry .

Kenki z tej serii maja zaawansowana korekcje dzwieki, sporo ustawien :wink: z odczytem usb tez nie mialem problemow. Polecam zakup na allegro - szukaj lekkiej uzywki z gwarancja. Cena nizsza a gwarancja jest