kamilus Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Panowie rozebralem licznik bo myslalem, ze gdzies nie ma styku czy cos gdyz nie pokazuje mi temperatury jaka jest na zewnatrz. Jak sie okzalo- puste miejsce ;o Byly wersje licznikow bez tego wyswietlacza czy poprostu ktos wyciagnal ? jak tak to czy idzie smialo podpiąc jakis inny uzywany wyswietlacz do tego (jesli faktycznie go wgl nie bylo)
grucha1 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Były takie wersje bez tych wyświtlaczy, ja mam taki.Oczywiscie ze mozesz sobie dolozyc wyswietlacz uzywany tylko musisz tez miec czujnik temperatury zew, ktory powinien byc pod maska przed chlodnica na takim metalowym przewodzie od układu wspomagania.sam wyswietlacz z kosmosu sobie temperatury nie wezmie
kamilus Opublikowano 17 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2012 moj mechanik powiedzial mi, ze mam czujnik tylko juz nie jestem pewien czy to jest to, skoro wyswietlacza nie bylo wogole
tomcrack27 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 ja tez mialem czujnik ale nie mialem na fisie wiec musisz sobie dolozyc jak chcesz miec
kamilus Opublikowano 17 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2012 to dzieki za info, w takim razie dokupie sam wyswietlacz
Rekomendowane odpowiedzi