Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

POMOCY kolo zapasowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuje pomocy nie wiem jak wygladaja plastiki w wnece kola zapasowego w audi a4 avant 2004 prosze p pomoc kupilem takie pol roku temu i nie wiem czy czegos nie brakuje pozdrawiam

Opublikowano

Zrób fote to Ci powiem czy masz wszystko :)

Opublikowano

u mnie jak kupiłem auto też brak było zapasu ale za to był kompresor na zapalniczke , środek w sprayu do koła,podnośnik itd. i koniec, na drogach na zachodzie mało kto kiedy łapie kapcia więc wożenie cieżkiego koła zapasowego jest zbędne.

Opublikowano
u mnie jak kupiłem auto też brak było zapasu ale za to był kompresor na zapalniczke , środek w sprayu do koła,podnośnik itd. i koniec, na drogach na zachodzie mało kto kiedy łapie kapcia więc wożenie cieżkiego koła zapasowego jest zbędne.

To nie chodzi o to czy na zachodzie łapią mniej kapci tylko co kupujący sobie zażyczył.Czy pełnowymiarowe koło zapasowe czy zestaw naprawczy :wink:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

We wnęce koła musisz mieć koło :) a w nim piankową wkładke na narzedzia. Wkładka taką mam kupioną nówke nie śmiganą z aso. Miałem założyć u siebie ale odpuściłem gdyż:

wersja z kołem pełnowymiarowym ma inną:

- klape przykręcaną na wnęke koła

- dodatkowe plastikowe walizeczki na narzędzia

- inaczej zagospodarowaną podłoge bagażnika - jest goła blacha a nie plastikowy wkład/wyściółka.

Więc jak chcesz piankowy wkład do koła uderzaj do mnie koszt 70 zł.

Szczegóły znajdziesz w etce

Opublikowano

Zioolko a mozesz rzucic fota tegoz plastiku jak to wyglada bo ja mam na zapasie fele 15" i tylko taka dupna szpilke fi ze 8 cm ktora przytwierdza ja do wneki i jestem ciekaw jak to wyglada moze ja se to sprawie bo lewar mam zawiniety w szmate i mi lata

Opublikowano

Wielkie dzięki za fotki, mam pytnka:

1. do jakiej felgi jest to dopasowne, (ile cali )?

2. czy wystaje to ponad opne/kolo w kwesti wysikości, patrzac na lezace kolo z boku?

3. czy jesli wmontuje lpg we wneke a kolo bedzie latac w bagazniku czy ta wytloczka spelni swoja funkcje

4. czy chcesz to sprzedac, jak tak to za ile

[ Dodano: 20-12-2006, 20:08 ]

a i jeszcze jedno co w ta wneke wchodzi poza lewarkiem, kluczem do kol i tym wkretakiem smiesznym?

Opublikowano
Wielkie dzięki za fotki, mam pytnka:

1. do jakiej felgi jest to dopasowne, (ile cali )?

2. czy wystaje to ponad opne/kolo w kwesti wysikości, patrzac na lezace kolo z boku?

3. czy jesli wmontuje lpg we wneke a kolo bedzie latac w bagazniku czy ta wytloczka spelni swoja funkcje

4. czy chcesz to sprzedac, jak tak to za ile

[ Dodano: 20-12-2006, 20:08 ]

a i jeszcze jedno co w ta wneke wchodzi poza lewarkiem, kluczem do kol i tym wkretakiem smiesznym?

Ad 1, 2. Szerokość (średnica) 36 cm u góry 32 cm na dole. Jest to stożek. Wysokość 16 cm. Do jakiej felgi nie wiem. Wydaje mi się że do 16 cali wzwyż. Musisz zmierzyć sobie felge.

Ad 3 . Wytłoczka będzie latać razem z kołem i narzędziami po aucie :). Spełni taką funkcje że nie będą ci się klamoty o środek felgi obijać.

Ad 4 . Za 70zł + koszt wysyłki (waży może z 200-300 gram)

Opublikowano

Możęsz mi podać parametry tego kompresora?

Te z marketów niech ludzie sobie darują niektóre nie potrafią napompować do 1,6atm !!! a co dopiero do 2,2-2,3. jestem ciekaw czy ta oryginalna daję radę i ile czasu jej to zabiera.

Opublikowano
Ad 1, 2. Szerokość (średnica) 36 cm u góry 32 cm na dole. Jest to stożek. Wysokość 16 cm. Do jakiej felgi nie wiem. Wydaje mi się że do 16 cali wzwyż. Musisz zmierzyć sobie felge.

Ad 3 . Wytłoczka będzie latać razem z kołem i narzędziami po aucie . Spełni taką funkcje że nie będą ci się klamoty o środek felgi obijać.

Ad 4 . Za 70zł + koszt wysyłki (waży może z 200-300 gram)

dzieki zmierze swoja zastanowie sie i w razie czego odezwe