Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

centralny zamek z pilota

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

koledzy mam takie pytanko a mianowicie chciałbym do swojej Aczwórki zamontować centralny zamek Z PILOTA:) męczy mnie strasznie odkluczanie samochodu za kazdym razem...jak to zrobić ? gdzie można kupić coś takiego? gdzie zamontować ???

Opublikowano

Powinno byc opisane w dziale ,,Warsztat''

Opublikowano

ale masz centralny zamek i chcesz zamontować tylko otwieranie z pilota czy nie masz w ogóle centralnego zamka?

Opublikowano
  • Autor

mam centralny zamek i chce zamontować z pilota zeby byl

Opublikowano

jeżeli masz jeszcze stary grot kluczyka to musisz wymienić wszystkie zamki+stacyjkę i chyba dokupić pompkę centralnego,jest też tańsza opcja możesz kupić chiński pilot za ok 70zł i wystarczy go tylko podłączyć pod samochód i działa,ja chciałem założyć ori ale zrezygnowałem bo trochę za drogo by to wyszło więc założyłem chiński i jestem zadowolony:decayed:STEROWNIK AUDI 80, 100, A2, A3, A4, A6, A8, TT (2868244198) - motoAllegro

---------- Post dopisany at 18:05 ---------- Poprzedni post napisany at 18:02 ----------

aaa i jeszcze musisz sprawdzić czy masz moduł komfortu aktywny:decayed:

Opublikowano
Opublikowano
  • Autor

a z kwestia dorobienia samego klucza nie ma problemu ?? zastanawia mnie wgl fakt taki ze koles od ktorego kupielm to autko zapewnial mnie ze ma immobiliser - cos mi nie pasowalo od razu bo kluczyk jest starego typu, nie rozkładany, stopione wszystko...czy w takich kluczykach tez robili immo ?

Opublikowano

tak jest imo:kwasny:masz taki kluczyk:Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://obrazki.elektroda.net/66_1284284716.jpg

---------- Post dopisany at 01:38 ---------- Poprzedni post napisany at 01:37 ----------

chodzi mi czy z takim grotem?

---------- Post dopisany at 01:41 ---------- Poprzedni post napisany at 01:38 ----------

jeśli masz taki kluczyk to nie było takich ori pilotów i musisz założyć chiński chyba ,że zmienisz wszystkie zamki i stacyjkę tak aby mieć taki grot kluczuka:Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://foto.favore.pl/2011/2/21/12/286864_1298288234209_n.jpg

Opublikowano

Koledzy a montował ktoś z was sterownik centralnego zamka firmy carprotect cx50s. nie mogę dojść które kable odpowiadają za otwieranie i zamykanie. A to cudo ma 6 kabli do sterowania centralnym zamkiem(razem12kabli cala kostka).Znalazłem +12V, masę, awaryjne światła oraz domykanie szyb i nie wiem co dalej:doh: dzięki za wszelkie sugestie

Opublikowano
  • Autor

nie robi mi to trudno bedzie chinski... mam kluczyk typu pierwszego ale nie mam go z przyciskami tylko cały zalany stopiony wiec jak to ogarnąć w ten chiński scyzoryk ?:) jak "przeszczepić" immo?

Opublikowano

imo musisz zaprogramować nowe bo nie dasz rady wyciągną z tego kluczyka,idź do gościa który dorabia klucze on to dorobi:decayed:

---------- Post dopisany at 02:44 ---------- Poprzedni post napisany at 02:43 ----------

ja mam właśnie chyba carprotect cx50s ale nie jestem pewien:kwasny:

Opublikowano

Jeśli masz właśnie taki sterownik to był bym wdzięczny za opis i zdjecia:decayed:

Opublikowano

no postaram się ale chyba dopiero po sylwestrze bo mam nogę w gipsie:facepalm: a nie masz instrukcji ze schematem?

Opublikowano

Ok moze być po sylwestrze,no niby mam ale ten schemat a sterownik to dwie inne rzeczy,całkiem inne kolory kabli a po drugie żaden ze mnie elektryk a u nas w mieście jest tylko 1 sklep z tymi rzeczami i tylko u nich montują a nie znam nikogo kto by mi to prywatnie zrobił. A w tym sklepie to cena montarzu przewyższyła by cenę sterownika.

Opublikowano

Odradzam te chinskie kluczyki scyzoryki zabawka na pol roku grot zaczyna latac kupy d*py sie to nietrzyma scieraja sie te srebrne malunki paskudztwo wyprulem to podlaczylem SPY powiadamianie polecam !

Opublikowano

grot przykleiłem superglue i cały pilot do okoła mam już go prawie rok i nic nie lata ,nic nie schodzi,moze nie jest tak solidy jak ori ale działa

Opublikowano

chyba ze nosisz go w futerale :wink:

Opublikowano

nie zgadzam sie ja mam tego chinczyka tez chyba carprotect scyzoryk plastikowy totalnie,ale nie lamie sie i zasieg centralnego to okolo 40-50metrow szok normalnie jedynie srubki od grotu sie odkrecaly to super glue i git jest.nie dziala mi tylko domykanie szyb z pilota ale to juz szczegol.

Opublikowano

hehe:grin: nie jest taki jak ori ale działa chciałem założyć ori ale nie da rady:kwasny: