Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dziwnie zamyka się schowek.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w A4 co do 30 min. to pewności nie mam

ale w A3 lampa w schowku nie gasnie, wiem bo kolega walczył 2 msc. wymienił 2 akumulatory, alternator, okablowaniem i innymi pierdołami bo cały czas akumulator mu siadał

co mechanik była inna diagnoza, a wszystkiemu winna lampka w schowku

dopiero po wejściu do klubu A3 znalazł przyczyne

lepiej sprawdz czy zarówka gaśnie

Opublikowano

Panowie ja z moim zawiasem poradził sobie tak. wyciągnąłem go odtluscilem usunolem stary klej a następnie dokładnie wysmarowalem klejem dwuskladnikowym od roku nie dzieje mi się z nim nic a używam go często bo mam lodówkę w nim. Natomiast tłumik naprawie w ten sposób ze go dokładnie wyczyscilem odtluscilem i wrzuciłem do niego nowy smar od tego czasu działa tak jak powinien.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

mam inny problem bo nie mogę schowka otworzyć klamką,zapewne coś się urwało,wkładka wypada

i teraz moje pytanie czy da radę wyjąć mechanizm ze schowka i pokleić go czy tylko wymiana na drugi schowek,który jak wiadomo tani to nie jest:shock3:

Opublikowano
mam inny problem bo nie mogę schowka otworzyć klamką,zapewne coś się urwało,wkładka wypada

i teraz moje pytanie czy da radę wyjąć mechanizm ze schowka i pokleić go czy tylko wymiana na drugi schowek,który jak wiadomo tani to nie jest:shock3:

Ja skleiłem i wzmocniłem blaszką.

Aby go otworzyć, trzeba zdjąc osłonę od strony pasażera-taka jak jest przy bezpiecznikach i wcisnąć taki ząbek

Aby wykrecić klamkę jest śróbka od strony radia, schowek musi być otwarty

Wysłane z mojego U8815 za pomocą Tapatalk

Opublikowano

ja dziada otworzyłem tak jak piszesz

ale jednak jest do zrobienia?

Opublikowano

Jeżeli klamką nie można go otworzyć to złamał się ten "języczek"

KLAMKA_5.jpg

Ja to skleiłem bo nowa klamka kosztuje 150zł

Opublikowano

tak dokładnie to:whistling:

biorę się za lepienie:grin:

Opublikowano

schowek, wlacznik świateł czy ameliniowe wycierczki które rozpływaja sie na desczu

jestem ciekaw co wyjdzie po czasie w B8

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

To panowie jak z tym światłem??bo u mnie po zamknieciu schowka nadal się pali:facepalm:audi b6 04 rok

Opublikowano

za to mój tak ciężko opadał po otwarciu aż go urwałem :facepalm: chciałem go trochę pospieszyć

Opublikowano
To panowie jak z tym światłem??bo u mnie po zamknieciu schowka nadal się pali:facepalm:audi b6 04 rok

Sprawdz wyłacznik po pokrywą boczną

Tapatalk

---------- Post dopisany at 09:18 ---------- Poprzedni post napisany at 09:15 ----------

za to mój tak ciężko opadał po otwarciu aż go urwałem :facepalm: chciałem go trochę pospieszyć

Też tak zrobiłem. Potem klejenie i nasmarowanie tłoczka wywierciłem jeszcze dziurke 3mm aby lżej chodził.narazie działa

Tapatalk

Opublikowano

w nocy właśnie znalazłem ten temat na forym nie tylko ja mam z tym problem

Opublikowano

bo tu chodzi oto że do trzech razy sztuka:wink:

Opublikowano

edekxp tak jak pisałęś.... przyczyna ułamany zawias i ktoś go gamoniowato naprawił:facepalm: + tloczek cieżko chodził ba nawet nie chował sie do środka i przez to lampka cały czas się paliła:facepalm: wiec wywierciłęm dziurke na boku u dołu i zawias naprawiłem jak to pokazywał mlody z drogi własnie skonczyłęm zobaczymi ile potrzyma:kox:

• 5 lat później...
Opublikowano

witam ,ja dzisiaj chcialem otworzyc schowek a tu nagle sie zerwalo mocowanie (na oczku ) od teleskopu ..co sie okazalo mialem trudnosci zeby go wysunac tak ciezko chodzil wiec sie nie dziwie ze oczko strzelilo :) po rozebraniu wyczyscilem dalem odrobine smaru tylko na gumke tloczka teraz smiga jak ta lala:)...jutro biore sie za klejenie tego oczka i to wszystko , pozdrawiam:)

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Przyznam szczerze, że również u mnie robiło się to samo.