Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Przyceimnione Szybki

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Koledzy a co powiecie na folie z efektem lustra - oczywiscie na tyl. Przyciemnil bym sobie i rzucila mi się w oczy taka właśnie folia. Wolę najpierw zapytać niż później zrywać to z szyb.

Opublikowano
:thumbdown:
Opublikowano

Kolego a przod, tyl i slupek miedzy nimi? Auto jest srebrne. Tez bylo by jak na odpust? Ewentualnie w złotym kolorze ale wtedy słupek zostaje oryginalny czarny.

Opublikowano

Co jak co, ale efekt lustra na szybach nie leży w dobrym guście. Lepiej odpuść to sobie :facepalm:

Opublikowano

Krótko, zwięźle i na temat. Dzięki za pomoc. Będzie czarna. A jaki procent na tyle wg. polskiego prawa? Pytam gdyż mieszkam w UK i nie chcę mieć głupich dyskusji z policją jak będę na urlopie a oni by mnie zatrzymali.

Opublikowano

Przednie boczne jaką byś folią nie przyciemnił to i tak będzie niezgodnie z przepisami, tzn. przepuszczalność światla będzie mniejsza niż 70%. Tył mozesz sobie przyciemniać do woli.

Opublikowano

Przednich nie chce ruszac. Tylko tyl. A z Waszych doswiadczen jakis konkretny % czy kleic odrazu jakies 85%?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Będę chciał przyciemnić tył - całkowicie, przód - w ramach przepisów. Jaką folię polecacie? Na jakie firmy warto zwrócić uwagę(chodzi o dobrą widoczność od środka) ? Folii szukać na allegro czy macie jakieś sprawdzone sklepy?

Opublikowano

Ja uważam ,że to jedna z tych rzeczy za które nie powinno się brać samemu.lepiej dac komuś zarobić i cieszyć się dobrze zrobioną i trwała robotą.bo jak nigdy tego nie robiles to czasu i folii szkoda.dodam że i tak kupić trzeba lepszą jakościowo bo proste szyby tania może i okleisz,ale tylnej już nie.

Przednich bocznych nie przyciemnisz zgodnie z przepisami ponieważ już mają dopuszczalną przenikalnosc światła.

Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Ostatnio w pracy mierzylem ori szybe w swojej b6 i miala 75% przepuszczalnosci swiatla, wiec przyciemniajac najjasniejsza folia juz bedzie ponizej 70%.

Ponizej dowod:

vehunehe.jpg

6unaqy5u.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jakiej firmy folię byście polecili? Słyszałem, że 'Racer' nie należy do najgorszych... Jakie jest Wasze zdanie?

Opublikowano

U mnie wygląda to to tak kolor cieny czarny , przyciemnienie Tył 80 % + boczki tyłu 80% i przód jest na 65% moim zdaniem jest fajnie z daleka autko wygląda jak by było całościowo przyciemnione a jak się jeździ autem w nocy to przód nie przeszkadza :)

vi07o.jpg

Ja przyciemniałem u znajomego z forum audipodkarpacie za całość zapłaciłem 250 zł a efekt idealny zero bąbelków , jak coś mogę namiary dać , profesionalista w tym temacie kilka aut dziennie robią w garażach wiec z czystym sumieniem mogę polecić :] Bo w rzeszowie to poniżej 500 zł nawet rozmowy nie było za wszystkie szyby :]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest szansa żebym przyciemnił szyby w Kombiczku A4 B5 na Śląsku w cenie do 350zł? bo wszędzie sypią ceny niestety za wysokie jak na moje progi finansowe :)

Opublikowano

U mnie wygląda to to tak kolor cieny czarny , przyciemnienie Tył 80 % + boczki tyłu 80% i przód jest na 65% moim zdaniem jest fajnie z daleka autko wygląda jak by było całościowo przyciemnione a jak się jeździ autem w nocy to przód nie przeszkadza :)

vi07o.jpg

Ja przyciemniałem u znajomego z forum audipodkarpacie za całość zapłaciłem 250 zł a efekt idealny zero bąbelków , jak coś mogę namiary dać , profesionalista w tym temacie kilka aut dziennie robią w garażach wiec z czystym sumieniem mogę polecić :] Bo w rzeszowie to poniżej 500 zł nawet rozmowy nie było za wszystkie szyby :]

Jest możliwość, żeby przód przyciemnić metodą piecową i uzyskać taki efekt jak u Ciebie ? Bo w razie wrednego misiaka będziesz miał problemy, ale efekt za to bomba :)